Onsdag, torsdag och fredag

Onsdagen började med babysim. Det gick hur bra som helst, vi dök och gjorde massa annat skoj. David var med och tittade och fotade lite, så kul för honom att se hur det är. Vi bestämde att vi ska gå någon dag och bada tillsammans alla tre när den uppvärmda polen är öppen för allmänheten. Det ska bli mysigt.



Bild: David

Direkt efter badet drog vi vidare till jönköping. Alexander sov som en stock i bilen, man blir trött efter allt bad =). Vi började vår shopping nere på stan. Där blev det först ett besök på PoP och vi kom ut med ett par byxor och en body.

BYXORoch BODY

Bilder lånade från www.polarnopyret.se

Sen gick vi till Åhlens, saknar verkligen Åhlens här i stan, gillade deras barnkläder, mjuka och goa. Där blev det en orange body med en giraff på och en grönrandig body, ett par skor med barbapapa och en singstarskiva till mig. Köpte även en liten present till kusin Alicia från Alexander, ett lite roligt hopprep. Ja just det ja, en vagnleksak till kusinen i magen i Göteborg oxå! Vi hann även med lite andra affärer nere på stan, men inget mer till Alexander. Sen åkte vi upp till Ikea. Där åt vi lite köttbullar och Alexander var faktiskt vaken en liten stund =) Perfekt att gå och shoppa en dag när det varit bad för han är SÅ trött och sov nästan hela tiden. Då behöver man inte stressa utan kan gå i lugn och ro och titta utan att behöva skynda för hans skull. På ikea handlade vi lite grejjer till Alexanders rum så nu hoppas jag vi kan får lite ordning där.
Efter ikea gick vi in på A6 en sväng och tittade runt lite. Sen åkte vi till syrran med familj. Hämtade upp min bror på vägen så hann vi träffa honom lite med, perfekt! Alicia blev så glad när vi kom, lilla busungen som snart ska bli storasyster. Så spännande. Tänk att Alexander ska få två kusiner nu innom de närmsta två månaderna. Tänk vad de ska busa om nått år, så får Alicia styra upp det =)
Efter lite prat och god mat så åkte vi hem till oss igen. När vi hunnit halvvägs ringde syrran och sa att jag glömt min jacka och mobil hos dem, BRA Helena... vi vände och hämtade det, som tur var så sov Alexander hela vägen trots att han skulle ätit för ett tag sen. Man är så noga med att få med allt till plutten så man tänker inte på att man själv har lite saker som ska med hem.

I torsdags var vår föräldrargrupp hos oss och fikade lite, sen blev det promenad. Mysigt att träffa alla mammor och bebisar! Alexander var inte på sitt toppenhumör, men var iaf pigg och glad när vi hade besök. Resten av dagen var bara tråkig tyckte han... Han åt dock gröt på kvällen, gapade stort och åt upp allt! Så duktig!

Idag har vi varit ute hos mamma hela dagen och blivit bortskämda både jag och Alexander. Det är lyx att få lagad mat framdukad på bordet! Vi gick även en lång promenad runt sjön, fy vad blåsigt det var idag. Bäddade ner Alexander ordentligt i vagnen. Vill inte ha en förkylning till, det räcker med sånt nu tycker jag! Ikväll har jag och David ätit riktigt god mat, lax i ugn, färska räkor, god romsås och potatis, mums! Sen har David varit en sväng på speedway och jag och Alexander har busat lite innan det var läggdax för honom. Han åt föresten upp all gröt idag med. Men idag blev det bara blöja och haklapp för det kladdas väldigt när han äter gröt =)



Bild: David


Kommentarer
Postat av: faster

vilka underbara dagar ni har haft. hoppas solen har lyst på er med:) pussa gullungen från faster.

2010-04-17 @ 08:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0