Lösenordsskydda??

Jag har funderat på att lösenordsskydda min blogg. Inte för att jag inte vill att folk ska läsa, utan för att jag tänker på alla bilder jag har lagt ut på Alexander. vill inte att de ska hamna i fel händer, eller någon annans händer alls för den delen. Är inte så data-duktig så jag kan göra någon stämpel på dem heller... Någon som har något förslag?

Kommentarer
Postat av: faster

jag tycker att låter bra med lösenskydda bloggen. jag gjorde en "stämpel" i paint. när jag la ut bild på mr V. jag gillar ju inte att lägga ut bilder på honom.. därför det finns så få av dem på nätet. men ett alternativ är ju att göra det.. bara jag får lösenordet.. he he he:)

2010-08-11 @ 16:45:55
URL: http://ellysfunderingar.blogg.se/
Postat av: Kusin Jullan

Jag vill också ha lösenordet i så fall ^^

Det låter som en bra idé. För det finns så många där ute och man vet ju inte vem som läser ens blogg eller tar ens bilder.

2010-08-11 @ 21:02:02
Postat av: Evelina

stämpel gör jag på familjeliv, laddar upp bilderna där först bara. Inte så jättekrångligt, man kommer in i det fort. Och det är ju värt det!!



Kram

2010-08-12 @ 18:50:16
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Martina

Du kan välja att lösenordsskydda bloggen på blogg.se när du loggar in. Översikt - Inställningar - Blogg och kryssa i Lösenordskydda min blogg. Glöm inte maila ut lösenord bara ;)

O vattenstämpel kan du ju göra i Photoshop.

2010-08-13 @ 13:28:14
URL: http://maartinaa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0