Mmmmamma

Jag har ju helt glömt bort att berätta en super-duper viktig sak! I måndags var jag och Alexander hos mamma/mormor hela dagen. Jag satt på övervåningen och tittade på lite gamla kort på mig, Alexander och mormor var nere och busade. Jag hörde hur mormor "övade" med A på att säga "mamma". A har aldrig varit i närheten av att säga "mamma" men plötsligt hör jag hur han klart och tydligt säger "MAMMA"! Gissa om jag flög ner för trappan ;-).

Så nu säger Alexander lite då och då "mamma", men ibland blir det även "ma" "mmmamma" "mammammamm" men mitt mammahjärta blir så otroligt stolt och glad och ni kan inte förstå hur det känns när en lille son säger "mamma" ♥

Nu är han ju så liten än, så han förstår inte vad han säger, men det spelar ingen roll, jag smälter varje gång ändå!!!Mammas hjärta

Bild: Jag

Kan ju nämna att pappan i familjen inte ALLS trodde på mig när jag sa vad som hade hänt ;-) men nu har han fått höra själv, så nu kan han inte neka till att han sa Mamma före Pappa =)

Skrutten har även satt sig upp själv för första gången, i söndags. Man blir så imponerad av allt de lär sig!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Haha jamen klart att papporna inte lyssnar... Jag kommer ihåg när E sa MAMMA klart och tydligt första gången och då var som tur var Fredrik med för annars skulle han nog inte trott på mig heller haha..Kram!

2010-07-14 @ 12:01:15
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Storebror

Fast du glömde säga att han sa Anders långt innan han varesig sa mamma eller pappa... ;)

2010-07-15 @ 23:26:39
Postat av: Helena - mamma till Alexander

Ja Anders, det gjorde jag visst =)

2010-07-18 @ 09:26:04
URL: http://hemmyh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0