Shopping och båtiläggning

Kanske skulle ta och uppdatera lite här =)

I fredags var vi i Jönköping hela dagen. Vi bytte bl.a. vårt skit-Telia-abonemang (fast och bredband) mot 3 istället. De kan ju omöjligt vara sämre än Telia ;-) Vi shoppade lite annat också, Alexander fick lite leksaker och "bra att ha" grejer.
På Ikea köpte vi lite "piff" till uterummet. Ska bli kul att fixa till där. Sen hälsade vi på hos Davids gamla jobbarkompisar, trevligt.

På hemvägen från Jkpg kom vi till en trafikolycka som precis hade hänt. Bara ett par bilar innan oss som kommit före (som tur var). Otäckt det där. Vi bestämde dock att inte stanna och "titta" då det stod 2-3 bilar som redan stannat och det kom bilar som stannade under tiden vi kröp förbi. Vi är inte duktiga i sjukvård och hade inte hjälpt till något där, så bara stanna för att titta tycker jag är onödigt. Speciellt för de inblandade som förmodligen inte vill ha massa publik... 
Det var en singelolycka och bilen hade voltat, men mannen som satt kvar i rörde på sig iaf och dagen efter kunde vi läsa i tidningen att ingen hade blivit allvarligt skadad.

Direkt när vi kom från Jkpg så åkte vi till goda vänner och hade en helkväll där. Vi grillade, spelade kort och bara umgicks. Det var så underbart skönt ute och vi kunde sitta ute ända tills det blev mörkt.

Igår var David inte hemma, så jag och A åkte ut till mormor/morfar, morbror var där också, och hade en mysig dag där. A badade i deras lilla pool, åt smultron, vinbär och blev borskämd som vanligt ;-)

Idag är D i full färd med att lägga i båten. Han sätter på lite nya lås och så först som tjuvarna tog sönder förra året =(. Ska bli härligt att kunna ta sig en sväng med den sen. A har fått en fin flytväst så han är redo för att ta sin första tur på vattnet.

I em ska vi iväg en sväng hela familjen. Vi ska åka till min morbror som har "öppen trädgård" idag. Ska bli kul att se hur det är.

Hoppas ni får en härlig söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0