Stå upp

Igår tog vi äntligen tag i att sänka sängen till Alexander. Vi skulle gjort det innan vi åkte till Gotland, men det blev inte av... Men nu är det iaf gjort.
Det första Alexander gjorde när jag satte honom i sängen var att ta tag i spjälorna och ställa sig upp!! Nu ställer han sig upp så fort jag sätter honom i sängen, så duktig min lilla pojk! Han tro rdock att han har bättre balans än han har för brukar släppa ena handen först, vilket går bra, men när han släpper nästa hand också, så går det inte lika bra. Tur att sängen är mjuk att landa i och han får hellre öva där än på golvet =)

Han har börjat åla sig fram nu också. Han försöker krypa, sprattlar med benen för fullt och tar spjärn med tårna mot golvet och skjuter sig fram. Så roligt att se. Han blir jättearg när han inte kan ta sig precis dit han vill, men övning ger färdighet!

Det går så fort med utveckligen just nu, så mycket som händer. Hinner knappt med... Det gäller att ta vara på varje dag, varje minut med prinsen!

Sen har vi ju haft värsta sovmorgon här hemma de senaste två dagarna. Igår sov han till kvart i sex och idag till halv sex. Vet inte när det hände senast (trodde aldrig jag skulle säga att halv sex var sovmorgon...).

Hoppas du får en härlig dag!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Haha ja allt är ju relativt! Går man upp kring 6 får man i alla fall ut mycket av dagen! Men då gäller det att gå och lägga sig i tid också ;-).

Skoj att det händer så mkt nu, så är det här också och det går undan så nu får man vara ännu mer noggrann med städningen haha..Kram!

2010-07-05 @ 16:35:07
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Martina

Hahah! Sovmorgon? Halv sex?? Jisses... Undrar just hur det ska gå i det här hushållet när den dagen kommer då halv sex är sovmorgon....! :O

2010-07-07 @ 11:00:07
URL: http://martinaa.bloggworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0