Det gick bra

Det gick bra hos doktorn. Hon lyssnade lite på honom, tittade i öronen och halsen (inte uppskattat) och konstaterade att han är förkyld (nähä!). Hon trodde han hade ganska ont i halsen då den var väldigt röd, men han äter ju väldigt bra ändå som tur är. Sen var han väldigt rosslig i bröstet så han fick inhalera (verkligen inte uppskattat) och sen lyssnade hon på honom igen och då var det bättre. Så nu ska vi sluta med flytande ventolin och inhalera honom själva hemma. Hoppas det kommer gå bra.

Hon sa också att han är väldigt tät i luftvägarna, de kanske inte riktigt är färdigutvecklade än, vilket är ganska vanligt till barnen fyller ett. Så det är därför han ofta är så "skällig" i sin hosta och att det rosslar mycket. Sen trodde hon att han var ett typiskt "förkylningsbarn" som blir förkylda väldigt lätt bara de ser någon annan som är förkyld. Han har ju redan varit sjuk flera flera gånger trots att vi har varit väldigt försiktiga med att träffa andra som är sjuka. Att ta med honom till affärer och liknande måste man ju göra, man kan ju inte isolera honom totalt. Visst, när de är små nyfödda så var vi självklart inte ute med honom i affärer, men nu får han följa med på allt som vi gör.

Jaja, att vara förälder är väl att ständigt oroa sig för minsa lilla, det hör väl till =)

Nu sover min lilla prins efter pärsen hos doktorn, så då ska jag passa på att gå ut i trädgården en sväng och titta till mina planteringar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0