Febersjuk och homeparty

Idag vaknade vår lilla prins med 39 graders feber. Stackars liten. Men igår var han på sin 1-års kontroll och fick sprutor i benen, så vi vet ju varför han har feber. Han har varit på ganska bra humör idag i alla fall. Lite mer mammasjuk och vill gärna att man sitter med och leker, inte gör något annat, sen sover han nog lite mer än vanligt idag också. Nu är han inne på sin andra sovning och på förmiddagen sov han två timmar. När han sovit två timmar på fm så brukar han inte sova på em, men idag så fick han såklart det.

Vi har inte stuckit ut näsan genom dörren idag. Det blåser så hemskt ute och snön yr, inte alls inbjudande väder. Jag måste ge mig iväg en snabbis sen för att köpa lite nödvändigheter såsom blöjpåsar men jag väntar till David kommer hem så A slipper gå ut i detta väder.

Vi skulle gått på babysim idag men det hoppade vi över. Vi får tyvärr också hoppa över träff med mina tjejer. Vill som sagt inte dra iväg med A när han inte mår bra. David har jouren tyvärr för annars hade A kunnat vara hemma med honom, men men, så är det ibland. Man kan inte alltid vara med på allt.

Igår däremot var det fullt upp hela dagen! Jobb till fyra och sen hem och busa med killarna en sväng. Sen bar det iväg till min frisör där det var kundkväll. Det började med ett litet inredningsparty, en tjej som var säljare för Zelected by Houze hade med och visade deras sortiment. Många jättefina grejer, men dyrt såklart som de flesta hompartyn. Köpte några jättefina servettringar och var jättesugen på ett par kuddfodral men det blev inget med det till slut.
Elin, frisören, hade även jättebra erbjudande på alla sina varor. Köpte schampo och balsam i 1l förpackningar för 199kr/st och de brukar kosta 199kr för en liten flaska, så verkligen kanon! Bokade man klipp- eller färgtid så fick man 15% så då blev det bokning av det också. Perfekt. Då blir man lite fin i håret lagom till julafton =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0