Liten blir stor

Åh tiden går så fort. Alla säger att tiden går fort när man får barn, men det är verkligen först när man får barn som man inser HUR fort tiden går.



Första pyamasen och en pyamas han har nu...

Bild: Jag

Alexander är snart ett helt år. Var det inte igår vi kom hem fårn BB med en liten nyfödd skrutt som mest bara ville äta och sova. Han som man nästan undrade om han var en liten kattunge som inte öppnade ögonen de första veckorna.
Nu är han stora killen som går omkring. Han som man kan prata med och verkligen förstår vad man säger. Han som ropar MAMMA både till mig och till David. Han som vinkar och klappar händerna. Han som blir så arg när man säger till honom så han lägger sig på mage och dunkar pannan i golvet. Han som kommer med sin snutte och lägger huvudet i knäet för att gosa lite.

När hände allt detta, när blev han så stor?!

Vår lille kille som betyder allt för oss. Vi älskar dig!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Åh vad fint skrivet!! Det är verkligen helt magiskt att få vara med om allt detta. Precis allt vad det innebär att vara mamma. Det är inte alltid lätt, men varje sekund är så ofattbart dyrbar. Tiden springer iväg och snart är våra små killar stora tonåringar haha!

2010-11-10 @ 13:31:22
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0