Rolig onsdag

Igår var det fullt upp hela dagen. Det började med att vi nästan försov oss (hallå när hände det senast?!)! Efter att haft en liten kille som varit vaken tidigt i ett par timmar så somnade han om, jag också, sen vaknade vi inte förräns kvart i nio! Vid tio skulle vi vara på badhuset ombytta och klara för att hoppa ner i vattnet. Men vi hann med både frukost, packa och klä oss innan vi for iväg.

Badet gick kalasbra även igår. Vi gjorde dubbeldyk, dyk från kanten, torpeddyk och massa annat. Han är som en liten fisk i vattnet.

På eftermiddagen träffade vi föräldrargruppen. Vi träffasdes på öppna förskolan så barnen skulle få leka lite med varandra. Sen kanske det inte var så myckt lek MED varandra, men lek var det i alla fall. Klantig som man är så glömde jag skötväskan hemma som var packad med kamera och allt, så några bilder blev det tyvärr inte. Men vi träffas nästa vecka igen och då ska jag inte glömma något.

Det var en trött liten kille som somnade utan protester på kvällen. Dock kom den eländiga glassbilen vid halv nio och ställde sig och spelade precis utanför vårt hus. Såklart vaknade Alexander då. Hade stor lust att gå ut och skälla ut glassgubben... men Alexander somnade om ganska snabbt som tur var.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0