Helgen som gått

Ja den har varit mycket trevlig måste jag säga! Lördagen började med lite jobb på fiket. Det gick smidigt, faktiskt inte så mycket folk för att va lönehelg, men det fanns ju att göra! Sen var det hem direkt och fixa iordning lite för sen kom mina goa vänner! Vi hade en mysig kväll här hemma i lägenheten. Vi åt tacos, smaskens! Å sen spelade vi singstar, vilket jag gillar mycket!! Kan inte sjunga en ton rätt, men oj vad kul det är! Vi spelade oxå kort tills vi blev så trötta så man knappt viste vilket spel man spelade. Då kröp vi och la oss å sov en stund. I går var en riktig slö-dag, gjorde minsta möjliga typ, diskade upp efter lördagen var väl det mest ansträngande. Jag sa hejdå till mina kompisar som åkte hem på fm, sen drog det iväg till syrran å hennes familj. Där satt vi å kollade på VM å hade det skönt.
Ja det var väl min helg i korthet... Sitter just nu å väntar på att jag ska gå till skolan å träna lite. I dag är det rörelselekar, och det är vi elever som har hand om det. Jag ska ha en lek som syrran tipsade om i går. Hoppas det blir bra. Skönt är i alla fall att jag inte har nån träninsvärk. Trodde jag skulle få massor efter friidrotten, men icke sa nicke. Fick ingen alls, det tackar jag för!

Nä nu är det färdigsvamlat för mig. Ha en bra dag!


Friidrott

I dag har det idrottats för fullt igen! Det var faktiskt riktigt kul, men kände av förkylningen som ligger å lurar i kroppen. Man orkade inte lika mycket (även om jag inte brukar orka mycket), och jag avstod faktiskt från att springa hundra meter, men annars försökte jag va med på allt å göra så gott jag kunde. Så jag har hoppat längd, hoppat höjd, kastat spjut, stött kula, kastat diskus, sprungit 100m häck och "lekt" lite lekar, eller vad man kallar det, oxå. Undra hur mycket träningsvärk man kommer ha i morgon??? Efter förra träningspasset kunde jag knappt röra mig på två dar, hade precis gått över tills i dag, så det blir kul på jobbet i morgon... Men vi hade bättre uppvärmning och stretching i dag, så det var ju iofs bra. Jaja, nu blev det massa intressanta saker jag skrev om här igen, men är du inte intresserad så behöver du ju inte läsa, så enkelt är det ju.

Nu känner jag faktisk för att gå å lägga mig, kroppen har inte varit på min sida i dag, och jag har mått dåligt och känt mig hänging och allmänt gnällig, så kanske bäst för alla att jag somnar å vaknar pigg i morgon. Det blir först lite jobb 8-15, och sen kommer några av min underbara vänner och hälsar på mig, det ska bli SÅ kul! Hoppas vi får en bra kväll, men jag kan inte tänka mig nått annat!

Sov gott alla!

So You Think You Can Dance

Tittar ni på det? Det gör i alla fall jag, å jag tycker de som dansar är så otroligt duktiga! Man blir riktigt sugen på att lära sig att dansa när man ser dem flyta fram över golven. Ja tittar ni inte på det kan jag verkligen rekomendera det. Det går på kanal 5 på tis och ons kvällar.

image54

Överkörd av en ångvält...

Ja det är ungefär så jag känner mig idag... Jag visste ju att jag inte var nått tränad i kroppen, men hade väl lite förträngt att man skulle få SÅ mycket träningsvärk =S. Jaja, det positiva är väl att man kommer bli mer och mer "vältränad" ju längre det går på terminen. Jag som inte alls tycker om att träna, eller rättare sagt, inte frivillgit går iväg å tränar är ju nu så illa tvungen. Å jag tyckte det var riktigt kul i går! klassen verkar oxå helt ok, så det är skönt! ska bli kul å ha en kurs där man inte bara sitter i skolbänken hela dagarna, utan får röra på sig lite oxå. Jo, jag ser nog faktiskt fram emot den här terminen! Ska ju såklart bli lite nervöst att leda olika lektioner, men det är ju oxå bra övning! Har nog i alla fall kommit på vad jag ska ha för lek på måndag, å det är skönt!

Nä nu ska jag försöka ta mig från soffan till nån mataffär, så jag kan laga lite mat här hemma sen. Får se hur bra det går, vattnet är avstängt här hela dagen i dag, så jag tappade upp lite i går, hoppas det räcker till det jag ska göra i dag. Tänk vad beroende man är av vatten...

Ha det gött alla!!!

ps Emmeli, GRATTIS till jobbet =)

Wakeboard SM

Nu har det flutit förbi ännu en helg. Men denna helgen var jag hel-ledig, Skönt! Det har blivit mycket utevistelse, å det har varit riktigt skönt! Vi har varit å tittat på wakeboard SM fre, lö och sö. Det har varit nere vid Munksjön här i jkpg, så det har varit nära och bra! I lördags var det ju lite si och så med vädret, var ganska frusen trots massor med kläder och paraply över huvudet, men i går var det underbart väder! Vi har sett massor med duktiga killar och tjejer som åkt wakeboard och wakeskate! Fattar inte hur de kan göra alla trix och hopp och skutt... Imponerande!

Nu börjar skolan om nån timme oxå, så det är bäst att jag går å äter lite mat innan så jag kan lyssna duktigt i dag =)

Ha det bra!


Länge sedan...

Nu var det riktigt länge sedan jag skev här... Har inte haft tid eller ork eller lust... Känns som jag har tappat det här lite med att skriva här. Ska ge det en chans till så får vi se vad som händer! Kanske blir det sådär kul igen som det var ett tag innan.

Ska försöka sammanfatta vad som har hänt sen sist då! Vi åkte ju till Öland och var där sön-ons. Vi hade en jätte solig och skön dag på måndagen då vi låg på standen å brände oss rejält! Men att bara få ligga å sola var så skönt =) Sen hade vi det lungt å skönt de andra dagarna! Spelade lite minigolf mm. På onsdagen åkte vi över till Gotland och där möttes vi av våra kompisar. Vi hade några roliga och trevliga dagar tillsammans (ons-fre). Tyvärr var vädret inte det bästa, så någon strand-tid blev det inte. Men vi åkte runt å kollade lite, träffade lite gotlandsruss och bara hade det skönt! Sen var det slut på den semestern =(

image53
En liten "vildhäst"

Efter den roliga veckan så började jobbet på allvar.... Så nu har jag jobbat mån-lör i tre veckor, är inne på min fjärde men denna veckan jobbar jag bara mån-fre, sen har jag en hel ledig helg innan skolan börjar, jippi =D
Så man kan säga att jag inte har gjort så mycket mer än att jobbat. Har hunnit träffa lite kompisar å så å det är ju alltid trevligt. Men sen har ju vädret inte varit så kul heller, så man har ju inte haft nån jätte ångerst för att man stått inne hela dagarna! I dag är ju inget undantag... Ska till jobbet snart, får se om det är några kunder som vågar sig ut!

Nähä nu blev det ett långt inlägg. Å nu har jag inte nått mer att skriva för tillfället. Ska läsa igenom alla andras bloggar oxå, för det har jag inte heller gjort på typ JÄTTELÄNGE... Hoppas ni alla har det jättebra!!! Vi ses i skolan på måndag =)
Kram!

RSS 2.0