Öland

Nu är jag nästan färdigpackad, å det känns skönt! Kan tänka mig att det kanske slinker ner nått extra linne i morgon... Man hoppas ju på sol!!!

image51

Det är här vi ska bo på Öland! Längtar!!!

Packa

I dag måste jag packa inför den kommande veckans semester. Vi åker till V-landa i morgon direkt efter jag slutat jobba, å sen åker vi till Öland på söndag fm. Tycker det är så svårt att packa, vet inte alls vad jag ska ha med mig.
Det blir alltid att jag packar för mycket =) Men det ska i alla fall bli skönt att komma iväg en sväng! Men som sagt, hoppas hoppas att  det blir fint väder! Jag vill hinna sola mig lite innan jag börjar jobba, å framför allt innan skolan börjar =S

Ensam

Kom precis hem från jobbet å här hemma var det tomt å tyst... David är i Vetlanda på speedway å eftersom jag jobbade sent i dag så kunde jag inte följa med. Trist men sant. Tack och lov för internet så man kan hålla sig uppdaterad å ha koll på läget på speedwayen =)

Får väl försöka hitta nått kul på tv, men det är lite si och så med det tycker jag... Kanske ska ta med ett långt varmt bad! Det kan va skönt för en trött kropp!!

image50

Solen lyser!

Tänk vad pigg å glad man blir när man vaknar å solen skiner in genom fönstret. Det är nästan så man hoppar upp ur sängen!! Tänk vad lite sol kan ge mycket energi till kroppen. Jag tycker om solen!!








Synd att den inte visar sig i dag bara.... ännu en dag med regn...

Ett till test...

Har lite tråkigt såhär i reklampausen på tv:n, så jag slänger in ett test till.
Hur snabbt kan du skriva alfabetet??

http://onlinespel.nu/alfabetet.html

Jag har klarat 4,4

Skriv gärna hur det går =)

The Idiot Test

Här kommer ett litet test som är ganska kul! Testa å se hur smart du är???

Skriv gärna hur det gick =)

http://www.addictinggames.com/theidiottest.html

Piren

I kväll har jag å David varit på Piren och ätit lite god mat med Linnéa och Tobias. Det var väldigt gott och mycket trevligt!! Jag åt kyckling wraps och de andra tre åt oxfilé toast. Vi satt å tjötade om allt och ingenting. Har inte träffat dem på ganska länge nu, så det är alltid kul att få ses ibland, måste bli snart igen! Det är mysigt att äta på piren, den enda nackdelen är väl då att det är lite väl dyrt... Men ibland måste man unna sig det oxå!!


Gotland

Så, nu är båtbiljetter till Gotland bokade. Ska bli riktigt kul att åka över å hälsa på våra goa kompisar som bosätter sig där hela sommaren. Det blir ju bara en kortvisit i tre dagar, men David å jag har ju bara en vecka ledigt ihop, å vi vill hinna va lite på Öland oxå. Tur att de har börjat med att man kan åka från Öland till Gotland nu, på så sätt sparar vi ju lite tid med resa å så + att vi slipper ta med oss bilen över! Jag längtar tills nästa vecka. Hoppas hoppas oxå att det blir lite soligt å fint väder!!
image49

Vill ha... ;-)

image48

Baloo var snäll och ställde upp som modell

Shoppat skor =)

image47I dag har jag haft en heldag på jobbet. Det har varit helt dött, typ inget folk alls.. Men det kan ju va skönt ibland oxå!! Efter jobbet lyxade David å jag till det med en pizza på Evergreen, riktigt gott!!! Det var längesedan jag åt pizza, så det måset man unna sig ibland. Sen kom vi på att vi visst måste ta en sväng till A6. Då var klockan halv åtta, så det blev en snabbis där uppe, men vi han med att gå i många affärer i snabb takt, å jag hittade faktiskt ett par skor som jag köpte, på rea såklart (me like)!!! Men det var verkligen behövligt med ett par skor, de gamla börjar säcka ihop... Ja jag blev helnöjd! Sen köpte vi en sak till, men det kan jag inte skriva här, för den personen läser nog det här... eller gör du det Emmeli???

Film igen

image45I går var det ju ännu en regnig dag, jag undrar så när solen ska titta fram igen. Det ser ju inte jättelovande ut i dag heller...

David å jag spenderade det mesta av vår dag hos syrran å hennes man å Alicia i går. Vi blev bjudna på girllat och sen oxå en jättegod bärpaj. Grillningen fick ske under tak, då det inte ville sluta regna, men det var ju lika gott i alla fall! Vi hade hyrt med oss en film som vi skulle se på kvällen. "Snakes on a plane" hette den och det var Samuel L Jackson som spelade i den. Han brukar ju göra jättebra filmer, så jag hade ju ganska höga förväntningar på filmen. MEN vad besviken jag blev. Den var itne alls bra gjord, det var överdrivet och ormarna såg riktigt tecknade ut. Det hade kunnat va en bra film, men tyvärr hade de överdrivit den för mycket. Men det är ju vad jag tycker! Men vad gör det om filmen är tråkig när man har trevligt sällskap!

Nu ska Alicia iväg på semester, å nästa vecka ska David å jag iväg, å jag kommer nog inte träffa henne på minst två veckor... HUR ska detta gå?? Kommer sakna den lilla skruttan!!! Å hennes mamma oxå såklart!

Filmtime!

image44image43I går kväll var det filmtime! David å jag gick å hyrde oss den nya Bond-filmen "Casino Royale". Jag tyckte den var bra, och har du en tråkig kväll tycker jag att du ska gå å hyra den!!
Glöm inte bort den andra filmen jag tipsa om häromdagen, "Efter Bröllopet".
En liten parantes... I båda filmerna är skådespelaren Mads Mikkelsen med, om ni nu tycker han är bra! Det tycker jag! I Efter bröllopet hittar du även Rolf Lassgård, även han en bra skådis enligt mig.

Gränna!

image42I dag har jag å David varit ute och turistat oss! Vi begav oss iväg till Gränna för att titta runt lite. Vädret såg ju inte så lovande ut, men när vi kom fram så tittade nästan solen fram, så det var helt ok! Vi gick runt på gatorna i och kikade i de små butikerna. Lite roligt att se på när de står å bakar polkagrisar. Det blev inte så mycket inhandlat för vi är inte själva jätteförtjusta i polkisar, men det blev några klubbor till lite familjemedlemmar å så köpte vi en liten påse med Mintspån till oss själva, precis lagom! Sen blev det ju oxå lite glass i hamnen, David åt en gigantiskt stor mjukglass å jag en kulglass, smaskens.
Sen har vi varit å ätit mat på piren i dag oxå. Pappa ringde å sa att han var här i Jkpg, så då lunchade vi ihop, det var trevligt och gott. Efter maten blev vi bjudna på fika hos syrran, vilket oxå var trevligt och gott!

Tack för i går tjejer!!

Tack så mycket för sällskapet i går Madde å Linda, det var mycket trevligt! Tänk att tiden kan rinna iväg så när man bara sitter å snackar massa strunt. Kom på att jag glömde ju att ta nått kort, det är ju typiskt... Men men, vi får göra om det snart igen! Ha en bra dag! Kram till er (å alla andra oxå då såklart)!!

Barnvakt

image41I gårkväll hade jag tjejbesök! Syrran å Alicia var här, mycket trevligt. Vi åt lite varma mackor å kollade på film, Efter Bröllopet. Är det någon som sett den? Jag tycker faktiskt att den var ganska så bra.

Dagen som gått har oxå varit bra. Syrran ringde i morse (typ halv tio =) å frågade om jag kunde va lite barnvakt, självklart ville jag det!! Så jag åkte direkt upp till henne. Sen hade jag å Alicia en mysig förmiddag med lite lek å bus! Det gick mycket bra å Alicia var på gott humör. Den enda olyckan som hände var väl när hon spydde ner hela mig... nice =/ Nädå, det var inte så farligt! När syrran kom hem igen vid ett-tiden så tog vi en sväng till A6, men där fanns det inte mycket att se, så vi åkte snart därifrån igen. Det blev en promemad till stadsparken i stället. Där såg vi många söta små djur, bla en liten, liten killing som inte kan ha varit många dagar. Vi hade tur som precis undvek regnet. Började regna när vi nästan var hemma.

I morgon ska jag få finbesök av Madde och Linda, det ska bli mycket trevligt! Undra vad vi ska fika på för nått gott??!! Vad är ni sugna på tjejer?


En lång kväll...

Jag skriver inte så jätte flitigt här nu, men det händer inte så mycket heller... Jobbar lite då och då, sen sitter man inne å hoppas att regnet ska sluta - typ...
I går var det en jobbdag, men så var det ju tisdag oxå, vilket betyder speedway! Jag slutade inte förräns vid sex, men David stod utanför och väntade på mig med bilen, så vi åkte direkt till Vetlanda. Det var ju ganksa osäkert om det skulle bli körning av eller inte för det hade ju verkligen regnat hela dagen. Men vid halv nio kom tävlingen igång. Då hade det ju faktistk varit uppehåll en timme eller nått. Sen kom det inte en droppe regn på hela kvällen. Skönt!! Elit Vetlanda krossade verkligen Kaparna, men som alltid är det ju kul å kolla på speedway i alla fall!!


Kattungar!

Fick lite bilder skickade över datorna av brosan, så här kommer några bilder på de små söta, ulliga, gulliga kattungarna som är sex veckor!

image38

image34
image35

image39

image40

En skön dag!

I går hade jag en riktigt skön dag. Jag å David åkte med syrran, hennes man och Alicia till min mammas barndomshem där en av mina morbröder fortfarande bor kvar. Mamma å pappa var oxå där. Vi hade en lugn och skön dag och bara kopplade av! Var ute mycket och tittade på blommor, fikade å hade det härligt. David å syrrans man passade på att fiska lite i ån som rinner nedanför huset.
Jag å pappa letade upp kattungarna som var sex veckor gamla, gissa om de var söta!!! Kunde knappt slita mig därifrån sen... Typiskt såklart var ju att batteriet i kameran tog slut precis när vi hittat katterna... Men jag lånade mammas kamera å tog massa kort, men de har hon hemma så tyvärr kan jag inte visa upp de små dunbollarna, men de kanske kommer en annan gång!
Lite bilder fick jag i alla fall, såklart är de flesta på Alicia =)

image29
David på fisketurné, tyvärr inget napp...

image30
En riktig blomsterflicka!

image31
Otroligt fina gula liljor

image32

Första gången Alicia träffade en katt!

RSS 2.0