Bollturnering

I dag har vi för en gångs skull (nu för tiden) varit i skolan å haft idrott. Bollturnering stod på schemat. Det var både roliga och lite mindre roliga tävlingar med. Mindre kul var siamesbasket. man satt ihop två och två och fick endast använda en hand. Något svårt och obekvämt måste jag säga. Roligt var dock kubb inne och blindboll. Vårt lag vann iaf alla grenar utan en, som vi kom tvåa i, så vi vann hela turneringen!!  Så bra är vi ;-) Bra jobbat Madde å Linda!!

I dag fick jag reda på att D:s bästa kompis fått en liten flicka!!! Så kul!! Får se när vi kan åka och hälsa på dem. Det får nog vänta ett litet tag iaf, för bebisen är ju så liten nu och det går så mycket sjukdommar. Vill ju verkligen inte att hon ska bli sjuk. Så det bästa är att vänta några veckor innan besök. Det roliga är att i går gick D å jag å kollade på bebis-saker å köpte en body å en stor nalle, å vi sa att vi får ta nått neutralt eftersom vi inte vet om det blir en tjej eller kille... Men nu vet vi!!!

image80


Ha en riktigt bra fredagskväll allihop. Här blir det tacos å tv-kväll. I morgon är det jobba tidigt som gäller för mig... usch...
Kram!

Helhelg i Göteborg

image78Så var ännu en helg slut å det är måndag igen. Den tråkigaste dagen på veckan tycker jag iaf. Men den här helgen har varit riktigt rolig! Fredagen började ju bra med ridning vilket var riktigt roligt!!! Nu vill jag börja rida igen =)

På eftermiddagen åket jag å David till Göteborg. På kvällen gick vi på Liseberg med D:s syster, fästman å två killkompisar till dem. Vi hade det jätteroligt å det var så fint med alla lampor å så. Det blev en hel del spelande på alla chokladhjul oxå, men till slut gav det utdelning. Davids syster vann stjärnvinst på kexchoklad å David vann stjärnvinst på Paradishjulet =)

På lördagen var det shopping som stod på schemat! Så efter en kalasfrukost på hotellet så bar det iväg ner på stan. David hittade en hel del snygga kläder som han shoppade å jag hittade ett par skor som jag behöver till skidresan framörver , en jättmysig kofta å lite annat smått å gott. På kvällen var det sedan inflyttningsfest hos Davids syster. Massa folk å massa skratt å en seeen kväll blev det. Vi hade väldigt skoj, måste vi göra om snart igen!!
På söndagen blev det ännu mer shopping innan vi åkte tillbaka hem. Så en mycket lyckad helg!!


image79
Lite varm choklad var gott i kylan!

Ridning

I dag är det dax, det som jag sett fram emot mäst den här terminen! Vi ska rida!! Det ska bli så kul, längesedan jag red nu. Tror jag var iväg med syrran å red Islandshäst senast, och det är ju ett antal år sen nu. Det kommer nog bli en lugn ridtur eftersom många i klassen inte ridit innan, man att bara vara där i stallet ska bli kul. Tråkigt att jag inte känner nån här som har häst, skulle va så kul å rida ibland eftersom jag gjorde det väldigt mycket när jag var mindre.

image77
Ett litet gotlandsruss =)

Hoppas ni alla får en bra dag, för det tänker jag ha =)
Kram!

Självförsvar

I dag har vi haft en heldag i skolan tillsammans med en massa idrottslärare som var där på utblidning. Vi började med en lektion i självförsvar. Lärde oss lite hur man ska agera när man blir attackerad av någon, eller hur man ska göra när någon annan blir attackerad. Det är bra att kunna, men man hoppas ju att man aldrig behöver använda det. På eftermiddagen mellan 13-17 hade vi föreläsning om konflikthantering. Det var bland det tråkigaste jag har varit med om. De pratade ju bara till de som redan var lärare, inte alls till oss som håller på att utbilda oss. Bara massa man inte förstod å som vi aldrig har upplevt. Nä tack, kom tillbaka om några år när man har jobbat lite!!!  Å det blev ju inte bättre i ryggen av att sitta stilla i fyra timmar med bara en minipluttrast på knappt 20min i mitten.
Kul inlägg...

Just nu är det fotboll, Sverige-Lettland, och det står 2-1 till Sverige. Riktigt spännande!! Inte så lång tid kvar nu, så jag ska kolla på det sista.

image76
Kim Källström 2-1
Bild: Aftonbladet

Ha en bra kväll alla!!

Hemma idag

I dag är jag hemma från skolan. Har fortfarande så ont i ryggen, så jag kännde att jag iaf inte kunde va med å simma å spela tennis. Simningen kan ju kvitta, men tennisen hade jag väldigt gärna varit med på. Men jag kände inte för att åka till Flahult å bara titta på. Bättre att va hemma å få lite nyttigt gjort, tex lite skolarbete.
Måste ju iaf bli så pigg att jag kan va med å rida på fredag, ska bli så kul. Det är ju det jag har längtat efter hela terminen. Får se om jag är med i morgon på lektionen, vi skulle ha step-test å lite grejer. Men det är ju inte så mycket böj och vrid i det, så det kan nog gå!

Har ett inspelat avsnitt av cityakuten och prison break att titta på oxå, så det ska jag nog göra nu!

image75

Ha en bra dag!

Fredag kväll

Så var det fredag igen. Veckan går så fort, vet inte vart tiden tar vägen...

Sitter här i soffan å tittar på Criminal Minds. Kunde inte låta bli fastän jag vet att jag kommer att få lite svårt att sova i kväll. Är ju ganska mörkrädd av mig, å David är ju inte hemma i natt. Jaja, får skylla mig själv =). Tittade på en film innan, Tre systra och en mamma, en romantisk komedi. Tyckte den var lite rolig och bra! Det är sånt man ska titta på när man är ensam hemma en mörk höst-kväll, inte massa otäcka saker. Men nu kan jag ju inte sluta titta för då får jag ju inte veta hur det går!! Men kvällen får sluta med att jag kollar på Idol, och vem som åker ut. Sen får jag nog börja tänka på att gå å lägga mig, ska ju upp tidigt i morgon å gå å jobba.
Jaha, nog skrivet om detta mycket intressanta, eller vad säger du Linda =)

Kram å God Natt!

image74

Ledig dag

I dag är jag ledig från skolan. Tycker vi alltid är lediga nu för tiden. Denna veckan har vi bara gått tis, ons, halvdagar, så man blir ju lite förslöad här hemma. Finns ju saker att göra, men man blir mest sittande i soffan å latar sig, inte bra! Får försöka ta tag i livet lite. Har iaf bestämt mig för att dammsuga här hemma, för det behövs visst alltid. Kan inte förstå varifrån allt damm kommer...
Men i dag hade jag tänkt att våldgästa min syster å Alicia en sväng. Alltid lika kul att träffa dem båda. Så städningen får nog vänta tills i morgon =)

image69


I morgon kommer jag vara ensam hemma hela dagen och kvällen. David ska åka till V-landa, å eftersom jag jobbar på lördag så kan jag inte åka förräns jag slutar. Tycker inte om att sova ensam, men det är ju bara en natt, så det får gå.

Har försökt att ladda upp lite kort på en sida på internet för vi ska framkalla lite kort, men när jag suttit där å laddat upp massa blider, å sen ska kolla på dem så funkar det inte. Det finns inte några blider sparade. Nu har detta hänt två gåner, å jag börjar bli smått irriterad... Förstår inte vad jag gör för fel!!?? Eller så är det fel på deras hemsida, ja så är det säkert ;-) Vi är så dåliga på att framkalla kort här hemma hos oss. Det blir att man laddar ner dem på datorn, men sen inget mer. Skulle vilja va sådär duktig som min syster är å gör fina fotoalbum där hon fixar å trixar å det blir jättefint. Men sån är inte jag tyvärr. Men nu ska vi iaf framkalla å då kan man ju sätta i dem i ett helt vanligt album, det funkar ju oxå.

Det är kul å sitta å kolla på gamla kort, så mycket minnen! Tittade på alla kort från bröllopet, så fin man var då!

image70

image71

image72

image73
Alla kort är precis efter vi kommit ut från kyrkan!

Se det snöar...

I dag kom första snön här i Jkpg, i alla fall den första som jag sett den här hösten/vintern. Kan ju inte säga att jag längtat precis, men visst är det mysigt med snö nu när kvällarna är så mörka och ruskiga. Snön lyser ju upp så det blir lite ljusare ute.

image67

Ibland blir man så trött...

Läste precis på en annan blogg om en tjej som fått så mycket skit för nått hon inte sagt eller gjort... Varför kan folk bara inte låta varandra vara, måste man lägga sig i allt. Javisst, nu skriver jag ju oxå om det, men ja som sagt, ibland blir man bara så trött... Tycker synd om den här tjejen som blivit drabbad....

image66

Trött...

RSS 2.0