Ledig dag!

I dag har jag en skön och ledig dag! Himlen är klarblå och det ser ut att bli kanonväder. Sånt gillar vi! Ska ta mig en promenad sen med Linda, det ska bli trevligt. Alltid kul att slippa gå ensam. Sen måste jag nog ta tag i vår lägenhet här hemma oxå. Det ser ut som en mindre storm har dragit fram... inte kul. Städa är nog det värsta jag vet, det är ju bara SÅ tråkigt... Men samtidigt hatar jag när det är stökigt, och det är ju vi själva som stökat till. Det är ju skönt sen när det är gjort.

Sen måste jag ju säga GRATTIS till mosters lilla älskling som fyller 1 år i dag!! Grattis gumman! Hurra, hurra, hurra, hurra!!!! Paket kommer sen när David blivit av med sin förkylning så vi kan komma å gratta dig!

image64

image65


Ha en underbar dag alla!!!

GULD!!!

Ja ingen kan väl ha missat att IFK GÖTEBORG tog hem SM-GULDET i dag!!! HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!!!!

image63

Tenta...

I dag har vi haft tenta. Spenderade hela gårdagen med att plugga, och det gav utdelning för jag blev godkänd. Så himla skönt att få veta dirket om man klarat eller inte. Slippa den här ångersten över att fundera på om man klarat det eller inte. Ja nu kan man lägga det åt sidan och koncentrera sig på det andra skolarbetet som ska göras. Lite småsaker som måste fixas.

Men nu är det dax att cykla iväg till frisörskan för att bli lite omgjord i håret. Ska bli skönt att få klippa av det lite, men oxå kul att färga, det var ju ett tag sen. Ja vi får se hur det blir.
Bäst att sticka så jag inte blir sen. Ha det så bra alla! Kram!


Nöta, nöta, nöta, nöta

Ja det är vad jag får göra tills torsdag... Nöta in vår uppvärmning alltså. Jag å Karolina träffades i dag å bestämde rörelserna och den sista låten som vi ska ha på vår uppvärmning. Vi hade tänkt att ha vissa rörelser, men de räckte inte riktigt till så vi fick lägga till lite fler. Tror nog att det kan bli bra i alla fall. Men som sagt, nu gäller det att lära sig det som rinnande vatten. Har tvingat med David att göra det med mig här hemma en gång, å det går faktiskt ganska så bra. Bara första låten jag missade att räkna på en rörelse så det blev lite fel, annars gick allt bra. Men jag har ju hela dan i morgon på mig oxå. Lite surt är bara att jag inte kan va med fullt ut på alla rörelser då jag har så fruktansvärt ont i mina benhinnor. Min lärare trodde jag fått benhinneinflammation å beordrade vila, lätt när man måste öva, öva, öva :-S  Har ju lite press på mig nu när Linda å Maddes uppvärmning blev så himla bra å de satte allt perfekt! Riktigt bra!!

Ännu ett intressant inlägg att läsa, men jag skriver ju i alla fall nått =)

Plugg

Sitter här å försöker få in lite anatomi i hjärnan, inte det lättaste, men det ska gå det med. Ska iväg till jobbet om ungefär en timme, så jag har inte så lånt tid på mig att plugga kvar nu. Men man får ta vara på de små stunderna oxå. Ska stänga på jobbet i dag, så det blir en hyfsat lång dag, men de extra pengarna kan jag verkligen behöva. Får ju spara nu tills skidresan vi ska göra med skolan. Det kommer att kosta några tusen så nu är det spara, spara, spara...
Nej nu ska jag återgå till plugget, ska bara bjuda på en bra låt! Beställde en skiva av honom i går!Enjoy!

Testar lite...

Snälla Linda tog sig tid och förklarade för otekniska mig hur man lägger upp videos här, så nu ska jag testa om jag fattade...
TACK Linda!!En mycket bra låt! Måste säga att jag gillar de flesta av deras låtar!!

Hjälp!

Någon som har förslag på en bra låt med musikpuls på 160-170, å gärna en som har musikpuls 46-54 ???

Konstigt...

...att det är så många som går in på ens blogg å läser fastän man typ aldrig uppdaterar... Ja det tycker jag är lite konstigt i alla fall! Undra vem som tycker det är intressant å se samma sak varje dag?? Men nu får de ju nått nytt att läsa ;-)

Har som vanligt inte nått speciellt kul att skriva, bara sånt som får smurfar att hoppa av glädje (eller vad säger du Linda?) Har varit iväg en sväng på fm med Madde å Linda å gjort en uppgift vi hade i skolan. Det gick väl bra å vi får va nöjda. Gick fort och smidigt.
Sitter nu här å tänker på att jag måste ta tag i mitt liv. Skulle behöva gå ut och röra på mig lite, men vädret lockar ju inte precis. Det är gråmulet och smådugg... Måste vänta på att tvätt- och diskmaskinen ska gå klart först bara, å så kanske man ska laga sig nån lunch oxå. Jaja, vi får se hur em blir. Just nu ska jag ta fram skolböckerna och läsa på lite om anatomin vi ska ha tenta på om ett par veckor. Behövs verkligen pluggas på om jag ska klara det här.
Ha det så bra alla!

Längtar tillbaka trots att vi bara varit hemma en vecka...

image62

Egypten -07

RSS 2.0