Fortsätta?

Jag är väldigt kluven när det gäller bloggen. Vet inte om jag ska fortsätta att blogga. Skriver mestadels om Alexander och jag känner att jag kanske inte vill dela med mig så mycket om honom i fortsättningen. Men jag har inte funderat klart på hur jag ska göra än. Återkommer när jag bestämt mig =)

Musikhjälpen

Jag tycker ALLA ska gå in på musikhjälpen eller skicka ett sms till 72 999 och skänka 50, 100 eller 200 kr. I år skänks pengarna till att förhindra handeln av barn. Lyssna på P3 eller gå in på musikhjälpen för att läsa mer!
Alla kan vi hjälpas åt, många bäckar små!
Barn är inte till salu!Programledarna


Torsdag

I morgon är det fredag, veckans bästa dag, eller i alla fall veckans bästa kväll. Då man har två dagar tilsammans hela familjen. Idag är det fredag hemma hos oss. Jag har tagit semester i morgon, så nu får vi tre dagar tillsammans!
Vi ska åka till Jönköping för att shoppa loss lite. Ska förhoppningsvis hitta lite julklappar och lite annat smått och gott. David ska även hälsa på sitt gamla jobb.
Vi tvekade in i det sista om vi skulle åka eller inte för här är västa förkylningshuset hos oss. Alla tre är riktigt snuvig och min hals är inte som den ska. Men det är ju mest Alexander vi tänker på förståss. Men idag är han feberfri som tur är och det har varit fullt ös på honom hela dagen, så vi bestämde oss för att åka. Hoppas bara ingen blir sämre inatt, men om det skulle vara så, så åker vi väl någon annan dag istället!

Idag kom våra julkort som vi beställt. De har jag väntat på. Alltid kul att se hur resultatet blev. Alexander är inte så lätt att få med på kort, eller jo på kort blir han ju men itne tittandes in i kamerna och inte ett enda leende vill han bjuda på =) Nä att vara med på kort är verkligen inte hans grej just nu. Men vi improviserade lite när det gällde julkorten så de blev bra ändå! Nu ska det bara skrivas adresser och läggas på.

För örvirg så har dagen varit lugn idag. Vi har hållt oss inne och lekt. Det har blivit väldigt mycket jagande av en viss liten kille. Han älskar att bli jagad och kiknar av skratt när man klampar efter honom.
Jag har varit en sväng på jobbet i eftermiddag och fixat, målat om en vägg å lite. Skönt att ha det gjort.

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova lite. Blir en tidig kväll även ikväll. Har inte fått nån vidare sömn inatt heller. Alexander har vaknat 1000 gånger tror jag så det blir skönt att sova lite nu. Idag, precis som igår, hade jag tänkt vila lite när Alexander sov. Men det är så mycket annat man vill hinna med att göra då och när det är gjort och man ska lägga sig så vaknar lillen. Får skylla mig själv att jag inte lägger mig direkt, men då får det bli tidiga kvällar istället!

Sov gott!


1 vecka

Ja nu är det en hel vecka sen jag bloggade. Har inte haft tid, ork eller lust. Men nu kör vi igen =)

Veckan som gått har varit fullt ös, lite kortfattat: tandläkare, läkarbesök x2, babysim, ankmatning, julmys på jobbet, föreläsning, mys med mina tjejer, snö, pulkaåkning, julmarknad, städning, en släng av magsjuka och lita annat smått och gott.
Just idag är det sjukstuga här hemma - igen - . Denna gången är det Alexander som står för sjukdomen. Han har fått feber inatt och är riktigt snuvig och hängig stackars liten. Har suttit med honom i famnen, bredvid hans säng och lite överallt inatt. Inte lätt att sova när man är kokhet av feber och så täpt av snuva. Men efter några timmar, lite alvedon och nässpray så sov han en sväng i alla fall.
Nu ligger han däckad i sängen och jag hoppas han kan sova länge så han vilar sin lilla kropp. Själv ska jag nog också gå och vila ögonen en stund.

RSS 2.0