Förkylningsastma

Idag åkte David med Alexander till sjukhuset då de ville att han skulle komma in då hostan och rosslet inte blivit bättre. Efter lite undersökningar som resulterat i en superduper ledsen liten kille så kom de fram till att han har förkylningsastma. Han ska nu inhalera 3 gånger direkt på morgonen när han vaknar, sen 4 gånger utspritt under dagen och sen tre gånger precis innan han ska sova. På morgonen och kvällen är det två olika mediciner som han ska inhalera, på dagen är det bara en.

Han hatar att inhalera och börjar gråta bara vi tar fram inhalatorn. Man får verkligen hålla fast honom och det är nästintill omöjligt själv, båda måste hjälpas åt och det är hemskt. Han skriker och gråter och är helt förtvivlad. Jag hatar detta. Jag vill inte.

Man får tänka att detta hjälper honom att bli pigg. Men nu ska vi hålla på med detta i två veckor, sen ska vi trappa ner på det och bara ge på morgon och kväll i två månader och sen ska vi på återbesök. Alltså ska vi utstätta honom för detta hemska i två månader. Han kommer hata oss sen...
Usch.

Kommentarer
Postat av: Martina

Usch och fy vad tråkigt!!! :( Kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara för er, men ni får tänka på att det är för hans bästa, och förhoppningsvis behöver ni inte göra det på länge länge sedan! tröstkram

2010-10-13 @ 11:28:06
URL: http://www.martinaa.se
Postat av: Kusin Jullan

Nej vad jobbigt! Men det är ingen astma som kommer hänga med hela livet eller? Hemskt att se speciellt små barn gråta över något de måste ta för att bli bättre. Hoppas Alexander mår bättre snart igen :)



Krya på dig Kram Alexander :)

2010-10-13 @ 18:57:31
URL: http://hallejjulia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0