Inskolning pågår

Vi är nu inne på andra veckan av inskolningen, det går sådär. Han tycker det är jätteroligt när jag eller David är med men utan oss är det inte lika toppen... Men hans inskolningsfröken är verkligen toppen och han gillar henne jättemycket så det är skönt. I går hade han varit ledsen till och från hela tiden men idag hade det gått lite bättre som tur var, han hade tillochmed ätit lite. Men det kändes inte så bra att lämna honom idag när han var hysteriskt ledsen... Men är det något jag har lärt mig från mitt jobb så är det att man ska ta korta "bestämda" avsked. När man har sagt hejdå EN gång så går man direkt. Inget velande eller tusen hejdå och framför allt aldrig gå tillbaka och krama "bara en gång till". Detta förvärrar bara avskedet. Tycker man det är jobbigt eller är orolig så kan man ringa till förskolan när man kommit hem/till jobbet. Fast visst känner man sig som världens sämsta när man bara går därifrån. Jag hoppas det går bättre i morgon. Tur är att David är sjukskriven ytterligare 2 veckor efter detta så blir det lite kortare dagar för Alexander i början. I dag var vi en sväng på Kosta outlet så nu är vinteroverallen fixad, känns väldigt bra. Det blev en grön från polarn och pyret. Hoppas nu bara den är varm och go. En svart vintermössa följde med hem också. Dock hittade vi inga termobyxor till hans jacka så det måste vi leta efter + att han måste ha bra kängor. Ska till Ullared i oktober så jag ska kolla efter det där, de har en bra snöar är utanför. Hittade förra årets skor där. Nu är det visst plocka-lego-dax här hemma! Trevlig kväll!! :-)

Sommarstängt

Oj här har det visst varit sommarstängt ett tag. Har haft en rikgit bra sommar med min underbara familj. Vi har tagit tillvara på dagen. Det är nu bara några dagar kvar till Alexander börjar sin inskolning på förskolan så vi har verkligen passat på att njuta av att vara lediga tillsammans.

Ska göra ett längre inlägg om vår sommar om några dagar men nu laddar vi för fullt här hemma för morgondagen och lördagens festligheter. Det nämligen så att min kära make fyller 30 i morgon och på lördag är det storkalas här hemma. Ja längre inlägg om det längre fram ;-)Bild: David

Hoppas Du har haft en bra sommar!


RSS 2.0