Sjukstuga

Det råder rena rama sjukstugan här hemma så idag är vi hemma hela familjen. Lite som en extrahelg fast på lite tråkiga omständigheter då.
Alexander har haft 39 i feber sen i måndags morgon å David har vred till sig i ryggen i måndags så han knappt kan röra sig.
Idag är dock båda mina pojkar lite piggare så det ser ljus ut inför helgen då David och jag planerat en liten tripp till Göteborg för att leta barnvagn.
Vi var så taktiska och sålde vår gamla vagn bara några veckor innan jag plussade ;-)
Nä nu ska jag återgå till att titta på Alexanders favoritprogram "mighty machines".


Vi lever

Ja trots frånvaro på några månader så finns jag kvar. Har dock inte haft någon större ork för att blogga.
Lite kortfattat om vad jag/vi har haft för oss den senaste tiden;
Det hela började med att en kollega på jobbet gick bort helt oväntat. Detta var en chock för oss alla och det var tungt på jobbet. Jag var väldigt trött och sliten och det ville inte gå över trots att veckorna gick. Började även må illa på morgonen....
Gjorde då ett grav.test trots att chansen att jag skulle vara gravid nästan inte fanns att detta skulle gå enligt läkare. Det visade sig dock positivt. Jag var gravid.

Nu började en tid av kräkningar och sjukhusvistelser som avlöste varandra på grund av att jag inte slutade kräkas och blev helt uttorkad. Ingen rolig tid alls och jag var helt slut, orkade inget. Det jobbigaste var dock att känna att man inte orkade vara med Alexander. Detta vill jag aldrig uppleva igen. Det var hemskt.
Efter tre månaders sjukskrivning började jag äntligen må lite bättre och kunde börja jobba igen på halvtid. Efter en månad gick jag upp till 75% och det är där jag är nu. En vecka har gått och det känns helt ok.
Kräks gör jag fortfarande varje dag men nu är det bara på morgonen vilket är överkomligt om man jämför med innan ;-).

Så nu vet ni varför bloggen legat nere. Kommer försöka kika in här lite då och då för att uppdatera.
Ha det så gott i solen så länge! Kram


RSS 2.0