Lika?!

På förfrågan från min kusin Martina ska jag lägga upp lite bilder på Alexander när han var lika liten som Annie är nu. Själva tycker vi inte att de är lika, vad tycker du?













Bilder: Jag och David


Dagarna går...

Ja dagarna går här hemma och vi försöker anpassa oss till att vara tvåbarnsföräldrar. Det är först nu man inser att det var ganska smidigt när Alexander var ensam, haha. Men än så länge går det bra, David är hemma denna veckan också, sen blir jag ensam. Hoppas det går bra det också. Men vi måste anpassa oss både jag och Alexander till att Annie är hos oss.
Men Alexander är så glad i sin lillasyster och har än så länge inte visat någon avudsjuka. Det kanske kommer längre fram, det får vi se. Vi är noga med att han får vara med på allt här hemma, vill han vara med och byta blöja får han det, vill han hålla henne får han det och så vidare, samtidigt som han måste lära sig att vara försiktig då hon är så liten.

Sömn är något som vi lider lite brist av här hemma just nu, annars flyter dagarna bara på. Det ammas stup i kvarten och mellan det försöker jag hinna leka lite med Alexander. Annars är han mest med David nu. De är i lekparken eller ute i trädgården och leker. Nu väntar vi bara på lite bättre väder så det blir lite skönare att vara ute.

Sen avslutar jag med några kort på lilla skruttan. Det är mest hon som fastnar på kort nuförtiden. Hon springer inte iväg så fort kameran kommer fram, som en viss storebror gör :-)







Någon som gillade att bada.



Sist kommer en bild på storebror som röjer för fullt i studsmattan...



Bilder: Jag


RSS 2.0