Vill inte!!

Vad roligt det är när man kommer till förskolan och ska hämta sin son och det första han säger är; "NEJ, vill inte. Åk till jobbet igen mamma".
Det hela slutade med att jag fick ta ungen under ena armen och skorna i andra och bära ut honom till bilen skrikandes i högan sky... Då känner man sig älskad och duktig som mamma, eller inte...
Skrikandet fortsatte innanför dörren hemma och det gick inte prata med honom, bara vänta ut. När jag satt där på golvet i tvättstugan och kollade på honom slutade han plötsligt skrika, gick fram till mig och gav mig en stor kram. Då smälter man.


En dag i solen

Idag har vi spenderat förmiddagen ute i lekparken. Så härligt! Nu börjar sig vårkänslorna krypa sig på fast det kanske är lite tidigt. Det är ju bara början av mars och än kan det komma snö...

Igår var vi i Jönköping hela dagen. På fm besöktes A6 och IKEA, lite inköp blev det. Lite saker till A nu när han ska byta rum och sen hittade vi skor och stövlar till A också, väldigt bra.
Em var vi hos syster med familj. Alltid lika kul å träffa dem! Bror med flickvän var också där så det var skoj. Barnen busade både ute och inne och de hade så skoj.


Stor å liten

Igår hade vi en bra dag i Göteborg. Vi hann med Lite av varje.
Vi började med att lämna av Alexander hos sin farmor, gick jättebra.
Nästa stopp var i Borås hos min kusin Martina. Där fick vi se det lilla underverket Oliver, så underbar å söt! Vi blev bjudna på mumsig semla å sen kollade vi in Olivers snygga vagn.

Vi for vidare till Göteborg där vi checkade in på Gothia hotel å sen bar det av till Baby & Barn mässan. Där fanns det både smått och gott. Det blev mycket testing av barnvagnar och vi hittade snabbt en favorit, en Brio. David har varit inne på den innan men jag har varit lite tveksam, men efter mycket test av den där så är jag inte sämre än att jag kan ändra mig. Så nu är vi ägare till ännu en Briovagn :-) så målet vi kom till Göteborg för är uppnått!!

Vi shoppade inte så mycket mer men ett par småsaker slank ner, bl.a. två små mössor, en till Alexander å en till bebis i magen.


Vuxentid

I morgon drar jag och min man till Göteborg. Vi ska spendera helgen där tillsammans bara vi. Ska bli mys! Men kommer sakna Alexander massor...
I Göteborg ska vi gå på Baby & Barn mässan och framförallt hitta en barnvagn. får se hur det går.

David är som tur är bättre i ryggen idag, har varit lite nervös om vi skulle komma iväg eller inte. Alexander har inte heller så mycket feber så jag hoppas det är helt borta tills i morgon.

Nu ska jag packa!


RSS 2.0