Bvc och promenad

Är nyss hemkommen från en promenad i det soliga (och blåsiga) vädret, härligt! Det är verkligen lyx att få vara hemma nu på våren. Snart ska jag börja grejja i trädgården och fixa lite med land och sånt, ska bli så kul. Tänkte ju få lite ordning förra våren, men eftersom jag mådde som jag mådde (fruktansvärt) så får det bli i år istället!

Alexander var så trött så han somnade innan vagnen hade kommit utanför dörren och han ligger fortfarande och sover i vagnen utanför. Ställer honom alltid på baksidan så jag har lite bättre koll på honom. Det är så skönt att kunna ha vagnen ute så han kan sova där, frisk luft är bra!



Vår älskade lilla busunge!

Bild: Jag


Besöket på bvc gick bra. Han hade gått upp bra som vanligt, vilket märks på kläderna =) 7310g vägde han nu och var 66cm lång. Frågade oxå om hans lilla mage, och bvc-sköterskan funderade på om det var gröten. Så nu ska vi skippa gröten ett tag och köra på lite potatis och grönsaker istället och se om det blir bättre.

I eftermiddag kommer mamma och pappa hit. Vi ska äta lite och sen ska nog papporna kolla på hockey. Det blir nog lite Alexandermys oxå skulle jag gissa =) De ska åka till Rom till helgen och då ville de komma och mysa lite med lillen innan.

Igår gick tiden ut för syrran, så nu väntar vi med spänning på om det kommer någon bebis snart. Hon gick över en dag med Alicia, så jag tycker nog att bebisen ska komma idag. Men jag hoppas iaf att hon slipper gå över för länge.

kram!


Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

Är det 5månaderskontrollen? Då vägde våra killar EXAKT samma på den kontrollen hihi, fast Elion var nån cm längre :-)



Kram

2010-04-20 @ 21:30:04
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Mona

va sööööt :)

2010-04-21 @ 00:08:23
URL: http://monaalsuntfi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0