Vardagen är tillbaka

Så var det första jobbdagen för David idag. Känns tomt utan honom hemma. Alexander kikar runt efter honom så fort han hör ett litet knäpp i huset...
Men vardag är också = rutiner som är bra. Fast vi har försökt hålla på rutinerna under semestern så blir det alltid lite si och så ibland.

Denna vecka är det pyssel hemma som gäller. Vi ska möblera om lite, byta plats på två rum. Så idag ska jag försöka få lite tid till att börja packa. Det är bl.a. bokhyllor som ska flyttas, så det är lite böcker och sånt som ska packas.
Vi vill också få ordning på vårt uterum, har lite småfix kvar där ute. Sy gardiner, hänga upp lite ljuslyktor m.m.
Det börjar även att sina med Alexanders mat i frysen, så storkok står på schemat under veckan.
STORSTÄDNING är något annat som verkligen behövs. Nu när Alexander kryper omkring här hemma ser man vekligen när dammet börjar lägga sig i hörnen ;-)
Måla färdigt utedörrarna ska vi också göra. Jag målade garageporten och groventredörren igår men de behöver målas minst en gång till. Sen tvättade David "fin"entredörren som jag ska försöka måla idag när lillen sover.

Idag öser regnet ner här hemma så man blir lite seg i huvudet i detta väder. Men nu är det lekdags med en liten kille som står och rycker mig i benet! Sånt blir man pigg av!



Sötaste rynk på näsan =)

Bild: Jag


Kommentarer
Postat av: Evelina

Ja visst känns det tomt hemma utan maken :-) Men man vänjer sig väl fort precis som vanligt!



Ska ni har nåt stort kalas för Alexander när han fyller?



Kram!

2010-08-09 @ 15:07:03
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Evelina

O ja bollar är roliga! Och badankorna, E stoppar huvudet i munnen och så kryper han omkring så heheh...



Vi har tänkte bjuda både släkt och vänner, kul att ha ett större kalas eftersom vi inte hade dopkalas! Eftersom det är så långt för alla känns det smidigast att ta alla på en dag och bjuda på både mat och tårta :-)



Kramar

2010-08-09 @ 21:38:17
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0