1-årskalas!

NU har jag äntligen lite tid till att skriva om Alexanders 1-årsdag och hans kalas.

Dagen började hur bra som helst med att Alexander sov till nästan åtta. Jag låg dock vaken från halv sju och ville inget annat än att gå in och gratta honom, haha.
När han vaknat hämtade David in honom till oss och så sjöng vi för honom och han öppnade sina paket vilka var väldigt uppskattade. Perfekt att ha något att leka med när David och jag förberedde för gästerna som kom om några timmar.



Sen hade vi kalas hela dagen!
Tyvärr så kunde inte syster med familj komma då barnen var sjuka i hög feber och min bror var på begravning. Vi saknade dem.



Kalasgänget

Alexander blev så bortskämd med så många och så fina paket. Han fick bl.a. en gungställning som jag tror vi väntar med till våren att ställa upp, en bobbycar, en verktygsbänk, ett bord som passar till hans soffa i sitt rum, pyamas, traktor med djur, massa roliga leksaker av olika slag. TACK alla!





Vi åt massa mat och avslutade kvällen med tårta.



Ormtårta, fick tipset av en i föräldrargruppen, tack =)



Alexander fick smaka på sin födelsedagstårta men det var verkligen inte något som föll han i smaken =)



Tårta = usch enligt Alexander

När nästan alla gästerna hade gått hem så kom två av Davids kusiner förbi med sina respektive och hejjade lite. Kul att träffa dem också. Det blir inte så ofta eftersom de bor i Västerås och Stockholm.
Alexander som var ganska trött fick nytt liv och busade runt en stund till. Men vid halv åtta gick han med bestämda steg ut mot skötbordet och pekade på det. Nu var det dags att sova tyckte han.
När jag la honom hörde vi inte ett pip från honom förräns halv NIO nästa dag. En riktigt trött 1-åring med andra ord.

På söndagen bjöd vi ut mormor och morfar igen för att få lite hjälp med att äta upp alla rester från gårdagen. Då kunde även min bror följa med så det var kul att vi hade ett litet dagen-efter-kalas som han fick vara med på. Även han hade med sig fina presenter till Alexander från honom och min syster.



Ett roligt stort paket från morbror och moster med familj.



Leker med verktygsbordet med morfar

Bilder: Jag

Vi kan sammanfatta helgen som väldigt lyckad. Det enda tråkiga vara att syster med familj inte kunde komma men vi får träffas en annan gång.

Nu är huset fyllt av nya saker och Alexander har fullt upp här hemma. Han vet inte hur han ska lyckas leka med allt samtidigt =) Han hamrar lite på snickarbänken, klättrar upp på bobbycaren och gungar lite (han har inte kommit på hur man tar sig fram än men lärde sig direkt att krypa upp/av på den), klättar ner och staplar lite klossar, lägger i lite djur i sin båt och sen vidare till nästa sak. Ja det är härligt att se hans lycka när han leker!

ps. Emme med familj, den där giraffen slutar ju ALDRIG att spela... :S


Kommentarer
Postat av: Martina

Låter som en helt fantastisk helg! Men vad är det för fasoner att inte tycka om tårta?! Där får du uppfostra honom bättre ;)

2010-11-23 @ 10:47:17
URL: http://maartinaa.wordpress.com
Postat av: Kusin Jullan

Ser ut som att han fick en bra 1 års dag :D Tråkigt att vi inte kunde vara med!

Hälsa Alla <3



Kramar

2010-11-23 @ 15:07:03
URL: http://hallejjulia.blogspot.com/
Postat av: Therese - Colins mamma

Ett stort grattis i efterskott till Alexander! Hihi, vad söt han var på bilden då han smakat tårta! Fina saker han fått med.



Det blir väl nästan lite mer så att man köper saker efterhand, allt måste de ju inte få just när de fyller. Själva förstår de inte så mkt av allt det där :)



Kram



2010-11-24 @ 09:41:39
URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese
Postat av: Sofia

Ormtårtorna blev ju jättefina :). Synd att Alexander inte åt...

2010-11-26 @ 19:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0