12 veckor

Nu är David hemma och färdigopererad. Allt har gått bra fast det var värre än vad de trodde, så operationen tog längre tid de fick greja mer i knät för att fixa till det.
Detta innebär att han får ha en "ställning" runt benet (från ljumsken ner till foten) de kommande 6 veckorna och sen får han inte stödja på benet på ytterligare 6 veckor. Så nu är han sjukskriven till 12 september, allså i 12 veckor! Stackarn, så som han har sett fram emot allt i sommar, allt från bada, åka båt, gå på liseberg och andra roliga saker.
Men man får se det från den ljusa sidan. Detta var något de kunde operera så det blir bra och från och med nu kan det bara bli bättre.
Nu får vi ta det från där vi är och lösa det. Prio ett just nu är att fixa de dagar då David är pappaledig. Han kan inte ha A själv då han knappt kommer upp ur sängen än för han har så ont. Tur att vi har både mina och Davids föräldrar här som är så snälla och ställer upp. Sen är det bara fyra veckor kvar till jag går på semester, så sen är det lungt.

Ja det blir inte alltid som man tänkt sig, men det brukar bli bra ändå!

Var rädd om dig <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0