Operation

Denna helgen hade vi inte något speciellt inplanerat. I kväll skulle mina förlädrar och bror komma för att grilla lite och kolla på GP Speedwayen på tv. Men det var våra planer. Skönt att ha en sån helg som får bli som det kommer. Ja och tur var väl det för i gårkväll när vi satt och tittade på tv i soffan hände något med Davids knä. Det låste sig (som det gör lite då och då) men han fick inte upp det som han brukar.
Han hade så sjukt ont stackarn. Det hela slutade med att en ambulans kom och hämtade honom. De försökte dra rätt hans knä här hemma men det gick inte, så han fick följa med in.

Nu har han legat inne i natt och i går sa det att han skulle opereras idag. Menisken är helt trasig och de måste fixa det nu. Tanken var ju att han skulle opereras i höst, men det blev lite mer akut nu.
Men det har kört ihop sig på op idag, så det blir inte förrän i morgon. De tyckte på sjukhuset att han skulle få komma hem och vila tills han får åka tillbaka i morgon för operationen. Så nu är hans pappa på väg och hämta honom så får han ligga här hemma inatt full med tabletter som drogar och smärtlindrar.

Nu hoppas jag att det blir operation i morgon som utlovat så han slipper ligga och vänta och ha ont.

Alexander har frågat så mycket efter pappa idag, så han blir nog överlycklig när han kommer hem sen. Jag har förklarat att pappa är på sjukhuset för han har ont i benent. Så nu går han runt och säger "pappa huset" =)


Kommentarer
Postat av: Anna S

Oj vilken dramatik!

Hoppas op blir av nu då så att han slipper ha ont mer!!



Sv: soldräkten var jättefin men vääldigt liten i stl (92-104).

Nicole har 86/92 i kläder annars.

Blir nog en retur tyvärr :(.



Kram

2011-06-12 @ 22:34:09
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Evelina

Aj aj aj, stackarn och mitt i sommaren dessutom! "Tur" att det mest är tråkigt väder så man ändå inte kan göra så mkt roligt utomhus ;-) Krya på till honom!

2011-07-17 @ 21:46:53
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0