Julen är över

Jaha så har julen redan susat förbi. Det gick fort, men det var mycket trevligt. Har haft alldeles fullt upp, men på ett bra sätt då, så jag har inte haft någon lust att sätta mig ner och blogga. Julen har tillbringats med alla nära och kära. Inte alltid man har tid att umgås och träffas hela familjen.

Sen har vi oxå fått massa fina julklappar, tack tack till alla.

Vi har oxå hunnit med att flytta lite. Kom precis till huset med en stooor släpkärra full (och då menar jag FULL) med saker. Allt i förrådet + lite möbler och alla mina kläder. Ja för nu har jag visst flyttat. Jag börjar jobba om en vecka och vi kommer inte åka tillbaka till jkpg innan dess. Känns minsann lite konstigt att D ska åka tillbaka själv på tisdag. Men eftersom skolan inte är slut än så får jag åka tillbaka på torsdag för jag har lektion på fredag. Ja det blir lite åkandes just nu, men men så är det.

I morgon är det nyår. Det ska firas tillsammans med N, L & N. Vi har firat tillsammans de senaste åren och det brukar vara mycket trevligt. Skulle varit ett par till men de är tyvärr sjuka.
Hoppas ni alla får en rolig kväll!

GOTT NYTT ÅR på er!
Kram!

I väntan på Kalle...

I väntan på Kalle och hans vänner vill jag passa på att önska Er alla en riktigt GOD JUL! Hoppas Ni får en toppendag!



Bild: Jag

Dålig uppdatering

Det har varit lite dålig uppdatering här på sistone. Har inte riktigt haft varken tid eller lust. Men får väl skriva lite vad jag gjort på sistone. Helgen som gick så var jag å D i Helsingborg med våra kompisar E & A. Vi hade en jätterolig och mysig helg med mycket skatt. Vi gick på stan och mös, var över i Helsingör en dag och gick på julmarknad, jättemysigt. Sen var vi och åt julbord på kvällen. Ja vi hade det toppen, lungt och skönt. Det är mysigt att åka iväg å bara va, inte ha några måsten utan bara ta dan som den kommer å kunna umgås och prata, prata, prata!

                                                            

Bilder: David, David, Jag


Sen har det varit fullt upp med att fösöka göra färdigt julkorten oxå. Jag började (som vanligt) lite sent med tillverkningen, så alla fick tyvärr inte hemmagjorda, men några fick det iaf.



Bild: Jag


I tisdags var jag på mitt nya jobb och kollade in läget lite. Det verkar vara ett bra ställe så jag kommer nog trivas, men det är mycket nytt i början.

Idag har jag varit på stan med syster och handlat julklappar. Vi blev väldigt nöjda med resultatet så jag hoppas att de som får dem oxå blir det =)

I helgen blir det V-landa. Fredagen blir ute i skogen hos N, L & N. Ska bli kul att träffa dem igen. På lördag är det tjejmys hos E och samtidigt (tyvärr) julmys hos J, A & A, men jag får åka lite mellan. På söndag ska jag ut till mor, far och boro och hälsa på dem lite. Så det blir en rolig helg tror jag!

Nu ska jag försöka plugga lite innan D slutar jobbet, för vi ska ut och shoppa de sista julklapparna, bla. de till syrran för de kunde jag ju inte köpa när hon var med.

Ha en bra em!
Kram

Fototävling

Jag är med i en fototävling där man kan vinna en Nikon D60. Det skulle va riktigt kul å vinna, för då kan jag ge den till David, stackarn får ju knappt röra min Canon nu =) Vill ni gå in på sidan med tävlingen så heter den digitalkameror.



Bild: omdigitalkameror.se

Utmanad

Jag har blivit utmanad av min kusin Martina. Utmaningen gick ut på att skiva en önskelista på tre hårda, tre mjuka och tre viktiga julklappar. Här kommer min önskelista: 

Tre hårda klappar
* Ett macro objektiv till kameran
* En platt-TV, 42'
* Nintendo Wii (så kan jag ge det till David)

Tre mjuka klappar
* En fin tröja
* En fin klänning
* Ett par snygga byxor, gärna svarta

Tre viktiga klappar (viktigast av allt)
* Att alla mina nära och kära får en bra jul och alla är friska och pigga!
* Att alla mina nära och kära får ett bra nytt år där de får hålla sig friska och pigga!
* Att Jag å David kommer trivas i vårt nya hus och att vi får ett lyckligt år!

Så detta var min lilla lista. Jag i min tur utmanar:
* Linda
* Madde
* Emlan
* Evelina
* Ida

Så kom igen nu tjejer, låt mig få se er lista (om ni nu inte redan skrivit den på bloggen...)

Dagens bild 8/12-08

Det börjar ju närma sig jul och vi har i år valt att inte julpynta på grund av att vi snart snart ska flytta. Men julblommor får alltid plats här hemma. Denna fick jag av D när jag fått mitt jobb, han vet vad jag gillar, tack älskling!



Bild: Jag

Dagens bild 4/12-08

Vill tacka alla som grattat mig till jobbet, TACK TACK!




Bild: Jag

RSS 2.0