2-barnsföräldrar

I går, den 27 maj, var det en liten tös som hade bråttom till världen. Hon kom väl på att det var mors dag och hon ville ge sin mamma den bästa presenten.

Klockan 3.59 på natten föddes hon efter 50min på BB! Hon vägde 3055g och var 49cm liten. Den finaste tjej jag sett!

Eftersom vi varit så säkra på att det varit en kille, en Maximillian, som legat i magen hade vi inte ens något tjejnamn. Det var mycket velande här igår och till slut stod valet mellan Alva, Annie och Inez. Valet föll till slut på Annie som vi väl haft lite i baktankarna sen innan.

Så nu ligger hon här och kuttrar hos mig; Annie Linnéa Lisen Gidius. Vår lilla prinsessa <3
Jag längtar hem till storebror nu. Han har Haft det bra hos först sin farmor/farfar och nu sin mormor/morfar. Vi ska hämta honom när vi åker hem idag så han får träffa sin lillasyster. Han har tittat länge länge på kort på henne. Jag hoppas han kommer tycka det är roligt med en lillasyster.


Sommarvärme

Nu har sommaren kommit med dunder och brak. Härliga solen lyser och det är riktigt varmt ute. Alexander älskar det och han springer helst runt naken i trädgården och leker med vatten.
Själv håller jag mig helst i skuggan, kan säga att det inte är någon dunderhit att vara höggravid i denna värme, men nu är det inte många veckor kvar!

I går var det uppåt 30 grader ute och vi var familjen tvärtemot. Istället för att åka ner till sjön eller nått sånt åkte vi till Sävsjö och badade i badhuset. Vi hade hela lekavdelningen för oss själva! Det var riktigt lyxigt. Alexander lekte för fullt och vi hade det rätt skönt också :-) ja en lyckad förmiddag!


RSS 2.0