Ingen uppdatering

Det kommer inte bli någon uppdatering här på ett tag (igen). Det har hänt lite saker här hemma så jag lägger all min energi på det.
Kram på er!

Fredag

Äntligen fredag! Bästa dagen i veckan. Gårdagen var inte heller så fel, inte kvällen iaf. Hade lite tjejträff hemma hos en kompis, vi var fyra stycken å tre bebisar, mys mys =)

I onsdags började David å jag med vårt nya liv... eller ett litet steg mot det iaf. Vi simmade, ska simma minst en gång i veckan, härligt. Skulle börjat innan sommaren men badhusen har ju stängt då tyvärr så det fick bli nu när de öppnade igen. Känns bra att röra på sig lite när man inte kan va ute å gå längre.

Nu ska jag vila upp mig inför kvällen så jag orkar äta riktigt mycket räkor å aioli som David köpt =) Ha en trevlig fredagskväll!!


I´m alive...

Har fått vissa påtryckningar från olika håll att jag ska börja blogga igen. Har ju tänkt detta några gånger innan men det har ju inte blivit mer än ett inlägg eller två och sen har det rasat. Vi får väl se hur det går denhär gången.

Vad har hänt sen sist då... Jo ganska myckt faktiskt, eller både mycket och lite om man säger så. Den största grejen är ju såklart att jag blivit gravid men det var ju inte någon nyhet för någon. Och efter jag blev gravid så har det inte hänt så mycket alls beroende på hur jag har mått... ILLA är ordet som kan sammanfatta mitt senaste halvår =) Det är helt fantastiskt att vara gravid men jag kunde inte i min vildaste fantasi tänka mig att man kunde må så illa å kräkas så mycket... Det hela (i vecka 8) började med några dagar på sjukhus med dropp, sjukskrvning, jobba lite halvtid m.m. Nu jobbar jag dock för fullt men kräks å mår illa gör jag fortfarande varje dag, men inte som innan. Nu kan man ju vara lite social igen och träffa lite folk, vilket jag inte gjorde på några månader...

Jaha om det är någon som orkat läsa det mycket intressanta inlägget ovan så kanske de förstår varför jag inte bloggat alls på väldigt länge. Om jag nu fortsätter med bloggandet så ska jag försöka skriva om lite mer intressanta saker än mina kräkvanor ;-)

Ha en bra onsdag, själv ska jag städa...


RSS 2.0