Magsjuk?

Usch, klockan är bara sex å jag har varit vaken i typ tre timmar. Om två timmar börjar jag jobba, tyvärr. Går väl inte få tag i nån som kan hoppa in å jobba i dag. Har inte mått så jättebra i natt om man säger så, behöver ju inte gå in på detaljer... Ligger här i sängen å försöker få i mig lite cola för att få lite "näring" till kroppen.

Mmmm vilket nice inlägg det här blev... Men för att pigga upp stämningen lite så kan jag ju berätta att julen varit toppen!!! Fick massa fina å bra presenter så jag är mer än nöjd kan jag säga! Bland presenterna fanns bla en smörgåsgrill, lite kökssaker, sladdlös dammsugare, plånbok, pengar, en necessär å världens finaste fotokalender på Alicia!!! En del av julklappspengarna har redan gått åt till att handla ett singstar å en GPS, får passa på nu i rea-tider!
Kan ju bjuda på lite bilder oxå från julafton!

image83
Världens goaste lilla tjej!

image84
Man fick va snabb med kameran för att få ett kort där luvan fick sitta kvar på huvudet =)

image85
Alicia sitter hos sin alla bästa David å undersöker sin nya julklapp

JUL!

Ha en riktigt GOD JUL!!!!

image82


Kram!

Inget att skriva...

Nu var det längesedan jag skrev nått här (som vanligt)... Det händer ju inte så mycket kul som jag kan skriva om heller. Skolan slutade i måndags så nu är det jobb några dagar innan jullovet börjar på riktigt. Men jag jobbar ju hellre nu än i mellandagarna
Julklapparna är fortfarande inte inhandlade, inte alla iaf. Men det får väl bli lite panikköp i morgon kan jag tänka mig... Syrran å jag ska gå en sväng, så det ska nog bli bra. Mitt största bekymmer är fortfarande David, men jag får väl hitta på nått.

Det har iaf blivit lite julmys här hemma. Granen är pyntad å fin å visst luktar det gott med julgran =)

Ha en bra kväll! Kram!


Barnvakt

I dag är jag barnvakt! Det är så himla kul å mysigt. Syrran är å klipper sig å färgar håret, så det tar ett par timmar. Just nu ligger pluttan å sover så gott inne i sovrummet. Hon var så trött så hon somnade i min famn, mysigt =) Skulle egentligen gått ut å gått en sväng, men det regnar ju så, å när hon redan somnat så vill man ju inte väcka henne.
image81
Senare i dag är det jobb på fiket som gäller. Det behövs jobbas lite extra nu inför jul å skidresan. Har inte köpt en julklapp än... Men det är ju fortfarande ett par veckor kvar! Har ni köpt några juklappar än??

Ha en bra dag! Hoppas det inte regnar på er =)

RSS 2.0