GRATTIS!!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Alicias födelsedag!!


Bild: Jag

GRATTIS sötaste lilla tjejen på 2-årsdagen!!
Massa kramar från Moster å David!!


Dagens bild 30/10-08

Idag har det inte varit en bra dag i skolan. Fick reda på ännu en stor uppgift som ska redovisas på måndag om 1½ vecka. Så nu har vi mycket att göra...

Taggarna utåt idag alltså...


Bild: Jag

Dagens bild 28/10-08

Som sagt så har vi spenderat helgen i Stockholm, mycket roligt. Det var så kul å träffa L & L å se hur de bodde å så. I söndags så var vi på Skansen och tittade på alla djuren. Roligast var att gå inne på akvariet med alla söta apor, fiskar och andra djur. Dock var det väldigt svårt att ta kort på djuren genom glaset, det speglade sig så gräsligt och blev sånna refelxer från blixten... Fick dock ett kort på en söt liten ekorre som snällt ställde upp sig vid glaset så jag hann ta ett kort innan den snabbt ilade vidare.



Bild: Jag

Stockholm

Fredag idag, och jag är ledig. Härligt! Än så länge har det inte hänt så mycket här hemma, men jag måste snart sätta igång och packa. Jag och D ska åka till stockholm idag och hälsa på en kompis till D som flyttat dit till sin tjej. Det ska bli så skoj. Har inte varit i Stockholm så många gånger, så vi får väl se hur det går, om vi går vilse =)

Hoppas ni får en bra fredag!
Kram!

Dagens bild 23/10-08

Allas våran Linda och jag var ute och gick lite på fm. Vi var hos Madde på McDonkan och tiggde? till oss lite fika, tackar, tackar Madde. Kalasgod kanelbulle och chokladsås med glass =)  På hemvägen passade jag å Linda på att ta lite kort till en skoluppgift. Linda som är så snygg kunde inte låta bli att posera lite med det snyggaste hon hittade på vägen!



Bild: Jag
Modell: Linda

Dagens bild nr.2 22/10-08

Det var så härligt ljus när jag tog denhär bilden. Vi satt och väntade på färjan till Gotland och jag vevade ner rutan och knäppte några kort.



Bild: Jag

Dagens bild 22/10-08

Idag är det klarblå himmel och solsken, underbart! Nästan lika blå himmel som det var i Mexico!?!



Bild: Jag

Dagens bild 21/10-08

Idag är det en riktigt regnigt och tråkigt ute. Man kan inte annat än att bli lite trött och slö. Längtar tillbaka till sol och värme!



Bild: Jag

Dagens bild 17/10-08

SNART är det jul! Har Du börjat köpa julklappar än? Så företagsam har jag inte varit än...



Bild: Jag

Dagens bild 16/10-08

En bild tagen för några år sedan på kolmårdens djurpark.



Bild: Jag

Dagens bild 14/10-08

Noah!


Bild: Jag

CV

Sitter just nu och försöker knåpa ihop ett CV, men usch vad svårt det är. Har ingen aning om vad jag ska skriva och jag har så dålig koll på alla årtal hit och dit och när jag gjorde olika saker... Nä fy, det här är verkligen inte min grej...

Föresten, är det någon mer än jag som har problem med bloggkoll?? Det funkar ju inte alls ikväll, inte ett enda inlägg kommer upp där... konstigt.

Ha en bra kväll!

Finn ett fel...



Bild: David



... nä jag kan inte hitta nått fel. Det ser ju alldeles perfekt ut =) Ett minus är ju dock att han inte är min... men jag får låna honom när jag vill! Han var så snäll och go lilla Noah, å så lite han var, men han är ju inte ens två veckor än...


Lördag

Ha en riktigt bra lördag allihopa! Nu ska jag bege mig till jobbet och efter jobbet blir det tåg till Vetlanda, sen på söndag, då ni... då ska jag träffa 1,5v gamla Noah! Det ska bli så mysigt. Kameran är laddad, och jag med.


Bild: Jag


Ha det toppen! Kram

Dagens bild 10/10-08

Idag är det riktigt höstrusk här i Jkpg, så då får jag nog ta och lysa upp tillvaron lite med en solgul krasse!



Bild: Jag

Där Du Andas

Bästa låten just nu enligt mig. Kan det kanske vara för att jag såg första filmen om Arn i måndags förra veckan när jag låg hemma sjuk, och andra filmen på bio med D i torsdags. Den var ju alldeles jättebra (eller Illbra Linda)!


Marie Fredriksson - Där Du Andas

Dagens bild 8/10-08

I helgen var jag på bröllop (igen!). Det var D.s systers om gifte sig och hon och hennes man var Så fina! Tack E & F för en jätterolig och trevlig kväll!!



Bild: Jag

(lite sne å galen, men fin ändå tycker jag)

GRATTIS!!!

GRATTIS Linnéa och Niklas till er SON!!
Så roligt, jag längtar efter att få träffa sötnosen!


Tävling hos Emelie Ohlsson

Jag är med och tävlar om en goodiebag med massa bra-att-ha-saker till kameran hos Emelie. Klicka här för att komma till tävlingen om DU oxå vill vara med!



Bild: Emelie Ohlsson

RSS 2.0