Inget internet

Vi har tyvärr inget internet för tillfället så det blir dåligt (ännu mer än innan) med uppdateringar nu. Vi håller på att packa upp för fullt å målaren kommer på måndag så vi hoppas få lite omgjort nästa vecka, härligt!

Martina, ska försöka svara på utmaningen sen när vi fått igång nätet igen.

Helgen

Helgen går så fort och det är redan söndag idag. Men vi har haft en bra helg. I går var det dop för vårt andra gudbarn Noah och allt flöt på och gick bra. Noahs mamma sjöng på dopet och det var jättefint. Eftersom jag å D stod där framme under hela cermonin och jag höll i Noah så blev det inga kort, men det fanns ju andra som tog så nått kanske jag kan få tag på och visa sen. Efter dopet var det smörgåstårta och tårta, gott gott!

Idag ska vi nog åka och träffa lite kompisar coh kanske fixa så vi får lite tv-kanaler till nästa helg då de vi har nu försvinner. Jag längtar längtar till nästa helg så ni anar inte. Det är först då vi kommer att få bo ensamma i vårt hus och först då vi kommer kunna packa upp våra saker och vi slipper bo i en kartong, det börjar bli lite jobbigt nu. Men nu vet vi ju att det bara är en vecka till så då går det ju. Jag längtar nog mest till att få sova i min egna säng....

Idag lyser solen och det är perfekt foto-väder, kanske blir det något kort sen =)
Ha en bra dag!


RSS 2.0