Sista

Igår var det sista dagen jag jobbade på fiket. Det kändes lite vemodigt för jag har trivts så jättebra där. M var lite ledsen när jag gick hem. Samtidigt så käns det oxå lite skönt att man inte behöver jobba fler helger, har ju gjort det nu så länge jag minns. Först på Ica å sen på fiket, men nu är det slut med det! Men som sagt, sista dan på fiket igår...

I natt har jag sovit för sista gången i lägenheten. Det känns oxå lite konstigt. Detta har varit mitt hem i 3½år nu. Här har jag trivts väldigt bra. Det har varit nära till skolan, till stan och framför allt; nära till syster å hennes familj...
Det ekar i lägenheten. Flyttlasset gick igår så det enda som är kvar är städsakerna, å ja då såklart. Skulle sovit hos syrran men där har de influensa å jag har en annan förkylning så vi vill inte smitta ner varandra med ännu fler baciller. Så jag har sovit här ensam i natt på en uppblåsbar madrass. Jaha, sista dan i lägneheten då...

Det blir mycket sista nu, sista skoldagen, sista jobbdagen på fiket, sista dagen i lägenheten. Men det blir oxå början på något nytt. Nytt jobb, nytt hus, "ny" stad. Detta kommer bli jätteroligt och jag kommer flytta närmare många av mina vänner. Men jag kommer oxå lämna vänner här. Men vart man än bor kommer man att sakna någon, så är det. Tur att det inte är allt för långt bort. Kommer förmodligen va å hänga i Jkpg rätt ofta. Hos Maddie, Linda och syrran.

Nä nu ska jag åka och äta frukost nånstans, så jag orkar städa sen när snälla mamma kommer å hjälper mig, kanske mc donkan, är det bra Linda å Madde?? =)

Ännu en dag

Tack alla som grattat till huset. Det är så himla stort att köpa hus men känns så bra! Många som önskar bilder oxå och det ska jag försöka fixa. Just nu sitter jag i en stökig stökig lägenhet och packar. Det är SÅ tråkigt men det går frammåt iaf, vi har inte mycket kvar nu.

Nu har examen varit oxå, så nu är jag en riktig äkta förskollärare! Examensdagen flöt på utan några större skandaler. Linda ramlade i kyrkan men det var på repetitionen så det var tur för henne =) Efter sjäva examenshögtiden i kyrkan var vi hemma hos syrran och åt lite mat. Mycket gott å trevligt.

I går var det lite fest med lite klasskompisar från olika klasser. En helt ok kväll, lite långdragen vissa stunder men roligt att träffas en sista gång. Låter lite hemst att säga en sista gång men det är ju faktiskt så. Man säger att man ska höras av å hitta på saker å så, men man gör inte det. Folk flyttar, börjar jobba å får en helt annan vardag och tiden bara rinner iväg. Nu är det ju itne så att jag inte VILL träffa dem igen för det skulle vara jättekul, men men vi får se hur det blir med den saken. Några VET jag ju dock att jag kommer att träffa igen, många många gånger, och ni vet nog själva vilka ni är =)

Nä nu har jag latat mig för länge, dax för en kartong till!


HUSÄGARE!

JIPPI!! Nu är vi HUSÄGARE! Det känns så himla bra så ni anar inte.

Vill bara få ordning på allt nu, men det får ta den tid det tar. Ska skriva mer om hur det går med fixandet i huset sen (bra va Emmeli?).

Nu kommer jag sova gott i natt.

En fundering...

En liten fundering jag har. På det senaste har det tillkommit lite läsare här på min blogg. Lite konstigt enligt mig då jag är väldigt dålig på att uppdatera... Men funderingen jag då hade är ju såklart vem är du som läser här, varför gör du det? Lite nyfiken är jag minsann. Skriv gärna en liten kommentar så du stillar min nyfikenhet =)Bild: Jag

Trött å sliten

Idag är jag trött å sliten. Magsjukan tog på krafterna om man säger så. Tur att jag bestämde mig för att inte gå å jobba idag utan vara hemma å vila mig. Nu blir det inte jobb förräns på torsdag igen, har ju skola i morgon. Sista redovisningen ever, sista skoldagen ever sista sista sista. Härligt! På fredag är det avslutning, hoppas det blir trevligt.
Nu ska jag gå å lägga mig en stund igen...

Magsjuka

Jag är magsjuk... började i natt vid 12, håller fortfarande på. Kan säga att jag är lite sliten nu. Mmmm det är väldigt synd om mig =)

Dagens bild 10/1-09

SigneBild: Jag

Dagens bild nr.2 9/1-09

En till vintrig bildBild: Jag


Här är jag

Nu var det längesedan igen.

Kan ju försöka uppdatera er om vad som hänt sen sist. Nyår var mycket trevligt. Vi åt gott å hade en lugn kväll. Satt uppe och spelade kort halva natten så det blev att vi sov över.

Dagarna efter nyår tillbringades mest med att fixa lite i huset. D målade ett rum och vi flyttade in lite möbler i det så nu är det klart med möblerna iaf, skönt. Det har oxå blivit några dagar med pluggande, men nu har jag gjort mitt sista skolarbete och det känns så skönt! Har varit i skolan idag och haft en redovisning, har en till på onsdag men det är den sista sista. På fredag om en vecka tar jag examen, härligt!!

Jag har börjat jobba oxå, började i onsdags. Det känns bra men det är mycket nytt nu i början så man är trött på kvällarna.
Ikväll ska jag å D upp till syrran å hennes familj och träffa dem lite. Det ska bli så kul, längesedan nu. Kommer sakna dem massor, eller rättare sagt, saknar dem redan massor när jag bor i V.landa. Men jag får åka å träffa dem så ofta jag kan.

Dax att dra ner till stan för att klippa mig lite. Ha en bra helg.Bild: Jag

Dagens bild 9/1-09

En solig vinterdagBild: Jag

RSS 2.0