Dagens bild 19/6-08

Ett par fina prästkragar jag hittade hemma i mammas å pappas trädgård...
Bild: Jag

Uppdatering

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera... men jag får skylla på att skolan tagit all min energi och kraft, men NU har jag ÄNTLIGEN sommarlov =)
Sen spenderade jag ju förra veckan med världens sötaste systerdotter, vi har haft det så mysigt!! David hade även tagit ledigt måndat-tisdag förra veckan och var då med och myste med oss! Gissa vem som skämde bort Alicia mest.... =)


Bilder: Jag

Men som sagt, nu är jag ledig och i kväll åker vi till Göteborg för att sova på hotell =) Tidigt i morgon ska vi vara på flygplatsen och sen är det en veckas semester i Grekland, vad det ska bli härligt. Särskillt nu när det regnar här hos oss, längtar till solen!
Så idag har jag lite att göra, packa (har inte ens börjat)  åka å köpa solkräm å lite annat smått och gott. D var snäll och följde med mig å shoppade kläder inför resan igår, det blev tre linnen, ett par shorts, ett par 3/4 byxor, en strandklänning och en top, så jag blev så nöjd så!!!

Ha det så bra alla vänner!!

 

Värsta dagen...

Ja, idag har det varit värsta dagen... Iaf på förmiddagen. Läs HÄR, kan inte annat än att hålla med....

Men jag måste ju säga att min eftermiddag har varit desto bätre =) Alicia å syrran kom å hälsade på en liten sväng, mysigt som alltid. Alicia hade även med sig ett paket med ett fint halsband med matchande örhängen!! Efter det besöket bjöd D ut mig på mat, kräftstjärtstoast med aioli som förrätt och plankstek efter det. Sen var vi så mätta så vi rullade ut på piren och satt och njöt i solen en stund innan vi begav oss hemmåt. Så som sagt, en mycket mysig em, vilket behövdes efter det hemska fm... I morgon är det nya tag...

Ha det bra!!!


Dagens bild(er) 4/6-08

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Min födelsedag =)
Dehär otroligt fina blommorna fick jag av min Älskling när han kom hem från jobbet. Tyvärr kan jag inte fånga hela buketten på kort för att det ska bli bra, men fina var de iaf! Tack sötis!! Present har jag ju redan fått i förskott och det var ju den allra finaste kameran!!! Älskling, du vet precis vad jag vill ha ;-)

image97


Jag fick även en present av mina allra bästa kompisar i skolan, Linda å Madde. Tack tack tjejer, ni är för goa!!

image98


Något annat som fick mig att le mycket idag var ett kort jag fick på posten. Ett grattiskort från den sötaste tjejen av alla, min älskade lilla systerdotter. Hon hade ritat kortet själv och sen hade hon sagt vad det var på, kanske ska tillägga att Alicia är ca19 mån =)

image99
=)

RSS 2.0