Förmiddag

Idag har vi haft en riktigt härlig förmiddag. Lite kallt på morgonen men sen kom solen fram! Lite efter klockan åtta drog vi iväg till ett ställe här i stan där jag hade tänkt fota lite vitsippekort med Alexander. Detta var inte så poppis hos honom men det fanns annat kul att göra där, mata ankor, titta på vattnet men framför allt så ville han upp upp till vägen som gick en bit bort för att kolla på bilar... Hade knappt ro till att följa med och smaska på fikat jag hade packat med oss.

Efter fikat drog vi vidare till en lekpark, detta var mycket uppskattat. Det gungades, åkte "ruschusch" Alexanders ord för rutschkana och klättrade i klätterställningen.

Vi passade på att åka till affären och handla lite smågrejer också innan vi drog hemmåt. Nån lunch blev det inte för lillkillen idag innan sovningen för han somnade som en stock i bilen på väg hem. Men vi får hoppas han är sugen när han vaknar sen.

I eftermiddag blir det nog mer utelek skulle jag tro. Alexander skulle kunna vara ute precis hela dagen om han fick välja. Men jag tackar inte nej till det nu när vädret är så härligt. Man blir speciellt tacksam för att vara ute nu när vi har fått vara inne några dagar. A har haft hög feber och varit helt däckad. Men idag är han feberfri igen, härligt.

Lite bilder från vår förmiddag.Tror ni han tyckte det var kul att ta vitsippekort??Men lite bättre blev det =)

   

Bilder: Jag


Sommarfin

Såhär glad blir man när man får testa sin nya snygga sommaroutfit =)Bild: Jag


Härligt!

Livet är riktigt härligt just nu. Har gjort så mycket roligt de senaste dagarna och både idag och i morgon står det roliga saker på schemat. Nu passar vi på att ta igen allt vi missat när vi har varit sjuka. Livet är just underbart när det är såhär.

Hoppas Du har en härlig helg!

Grillat är gott

Igår premiärgrillade vi här hemma. Åh så gott det var och vad jag längtar ännu mer till det blir lite varmare ute. De där härliga sommarkvällarna när man kan sitta ute länge länge och bara njuta. Men som sagt, lite tjuvstart får man göra. Grilla ute och äta inne.
Här hade jag då tänkt lägga in en bild på vår mat men det är en liten huligan här hemma som gömt sladden till kameran så några bilder kan jag tyvärr inte bjuda på. Får bli någon annan gång när sladden har hittat hem igen =)

Jag vann!

Förra veckan var jag med i en tävling hos Bambi om ett par jeans från Yorrik. Tro det eller ej men jag gick och vann! Så nu i veckan gissar jag att det dimper ner ett litet paket i brevlådan. Så glad! Tror de kommer bli alldeles utmärkta på Alexander och jag hoppas de är riktigt mjuka och goa byxor.

RSS 2.0