Mat och hopp

Igår hade vi ju inga större planer för dagen så det blev lite fixat hemma i trädgården. Det var sånt underbart väder så det gick inte att sitta inne. Vi åkte och köpte jord i mängder och sen åkte vi hem och började gräva trädgårdsland (eller mest David). Alexander låg i vagnen och sov i flera timmar, så skönt! Han tyckte nog liksom vi att det var härligt att vara ute. Fick ställa vagnen i skuggan för det gassade verkligen från solen.

Det blev fyra små land till slut. Ett till potatis, ett till morötter och lite andra grönsaker och två till blommor. Får se när det hinns med att så frön. Vi hade i alla fall en riktigt skön dag ute!

Alexander vaknade precis lagom tills vi hade grävt färdigt och hävt i jorden i landen, så då var det bara att gå in och göra lite mat till honom. Han äter inte gröt nu utan ett mål mat istället. Det tycker han är mumsens. Han gapar så stort bara han ser skeden nu och äter upp maten så snabbt. Morot är favoriten men potatis kommer inte långt efter. Idag gjorde jag lite majspuré och det tyckte han också var gott. Tyvärr kräktes han väldigt mycket någon timme senare så jag undrar om det var majsen som var lite för stark för hans mage… Ska vänta lite med majsen tror jag och testa något annat istället.



Morot = mums

Bild: David


Idag har det också varit fin fint väder här hemma. Det resulterade i en 3h lång promenad med Emma och Meya. Vi stannade dock till på öppna förskolan en liten stund och sjöng några sånger, sen gick vi vidare. Blev en glass på donkan också, så ja 3h gick vi ju inte, men 2h var det minst! Härligt! Blev mycket snack om allt och inget, mysigt som vanligt!

När David kom hem åkte vi ner till stan och inhandlade en hoppgunga. Alexander testade en hos Casper i lördags och han älskade den. Satt i den hur länge som helst och skuttade runt och var jättenöjd. Så nu ska den bara sättas upp här hemma.

Hopp, hopp, hopp

Bild: Jag

Nä nu ska jag ta natt och gå och lägga mig. Hoppas jag får sova lite mer än förra natten. 4 bajsblöjsbyten blev det mellan klockan halv tolv och halv fyra… Sen var plutten pigg vid fem. David gick upp vid halv sex, då blev Alexander jättearg för han inte fick följa med sin favorit upp. Det är verkligen PAPPAS pojk. Är vi båda hemma så vill han bara vara med David =). Lyckades iaf få skrutten att somna om en stund men vid kvart i sju ville han verkligen INTE ligga kvar i sängen mer. Tänk när han sov till nio… =)

 


Kommentarer
Postat av: Evelina

Vad söt han är! Ni har gett upp gröten för att han inte gillar eller? Testa palsternacka också, det är Elions favorit :-) Elion gillar mat mest av allt också, välling/ersättning minst.



Hihi vad flitig han är med att producera bajsblöjor ;-)



Kram!

2010-04-28 @ 17:32:40
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0