God morgon regniga onsdag

Idag vaknade jag av att det var någon som låg inne i sitt rum och pratade. Maaaammma, mmmamma, mamma, mmmmaaaammma. Då gör det inte så mycket att klockan bara är 5.17. Man blir alldeles varm i hjärtat och smyger gärna in till honom. Det leendet man möts av slår allt, min lilla älskling!

Just nu sitter han på golvet och spelar på en leksak. Han är så söt när det spelas musik, då gungar han med i hela kroppen och så tittar han på en så man verkligen ser att han diggar, sen ler han med hela ansiktet och fortsätter gunga, sötfisen. Blivande musiker?

En annan grej som är väldigt "inne" just nu för Alexander är att visa oss allt han håller i och grejar med. Helst skulle han vilja att vi tog och bet på det lite precis som han, men att få en blöt snuttefilt eller liknande i munnen är inte riktigt min grej ;-). Men så fort han sitter på golvet och leker håller han upp sin leksak och visar, "ååh en bil" säger jag, då blir han nöjd och fortsätter leka.



Han är inte lätt att ta kort på längre, då han bara kryper fram och ska ta kameran...

Bild: Jag

Idag blir det nog en riktig innedag se det ut som om man kollar vädret. Regnet öser ner och det är helgrått ute. Öppna förskolan började denna veckan men vi hoppar nog det då A fortfarande är rätt snuvig. Han måste ju var pigg tills i morgon då vi ska till Göteborg för att träffa lillkusinen!

Gåträningen går frammåt. Nu är rekordet sju steg. Han har blivit mycket stadigare på att stå själv också. Det har han inte kunnat alls innan, men nu står han en liten stund innan balansen sviker. Det är så roligt att se alla framsteg han gör. Det händer nya saker varje dag och man blir lika imponerad av stort som smått!


Kommentarer
Postat av: ♥ Anna S

Vilka härligt långa ögonfransar A har. Sött!

Trist med regnväder. Vi har sol idag :)

2010-08-25 @ 08:51:32
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Therese - Colins mamma

Tack! Kul att jämföra före och efter nu när det börjar bli klart :)

Han är född den 22:e, lagom till jul :) Vilket datum är Alexander förr?

2010-08-25 @ 15:50:54
URL: http://hostherese.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hihi här har vi också en som dansar till allt som kan tas för en takt ;-).

Nä usch för så tidiga morgnar men som du säger är det den bästa starten att få mötas av en liten gladskit!



E går faktiskt lite här och där, alltså utan att vi lockar på honom. I går reste han sig ute på balkongen och gick en massa steg fram till gungan. Ofta tar han tag i en leksak, ställer sig upp och traskar nåt steg.



Kram!

2010-08-25 @ 16:21:04
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0