Skyfall

Sotaren kom tidigare än väntat, redan kvart i nio, så det vart skönt att vi slapp sitta hemma och vänta på honom. Alexander var SÅ nyfiken på vad han pysslade med så jag fick gång på gång hämta honom när han kröp fram och skulle kika på hans damsugare och andra grejer.

Solen tittade fram lite här hemma så vi gick en promenad (vilket det har blivit alldeles för lite av på sistone). Det var riktigt skönt ute så det var härligt att gå. Vi tog svängen förbi mamma/mormors jobb och det var såklart väldigt uppskattat från hennes sida. Där blev vi kvar i en timme innan det var dags för lillen att sova, så då var det perfekt att gå vidare.
Vi hann inte mer än att gå i ett par minuter innan himlen öppnade sig från ingenstans! Sprang in i en tunnel för att sätta på regnskyddet på vagnen, MEN det låg såklart hemma... Vi hade glömt att lägga tillbaka det i vagnen efter att det hängt på tork efter förra regnvädret.
Ja det var inte så mycket mer att göra än att fälla upp sufletten så mycket det gick och sen skydnda hem. Alexander tyckte det var riktigt spännande och kul med regnet så han stack ut huvudet så långt han kunde =) Men till slut tog tröttheten över så han somnade.

När vi kom hem var jag genomblöt och Alexanders små strumpor som stuckit ut var rätt blöta. Så efter jag tagit av honom alla kläder och lagt honom i sängen så var det skönt att ta en varm dusch. Aldrig mer glömma regnskyddet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0