Tandläkaren

Idag ska jag till tandläkaren, hua. Tycker inte om att ligga där helt utblottad och ha någon som gräver runt i munnen, pratar och frågar massa saker. Inte för att man kan få fram så mycket svar... Sen kostar det alltid massa pengar också trots att de inte gör någonting. Märkligt.

Igår var en riktig slappdag här hemma. Vi var riktigt sega allihop efter en mysig kväll hos goda vänner på lördagen. Ja så igår blev det inte mycket gjort här hemma mer än en riktig mys/slappdag.

David lagade dock SÅ god mat. Janssons frestelse, köttbullar, kantarellstuvning och kräftor åt vi, jösses vad gott det var!

Lillskrutten håller på att bli riktigt förkyld. Igårkväll fick jag ta upp honom när han somnat och ge nässpray för han kunde intet alls komma till ro då han inte kunde andas genom näsan + att han ville ha nappen och det gick inte. Men direkt efter sprayen så gick det bra och han kom till ro. Han har sovit ganska bra i natt trots snuvan men tyckte det var morgon vid halv sex. Så nu har vi lekt en stund men han övergav mig för att krypa på upptäcksfärd i huset =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0