Bad och promenad

Nu är vi hemma efter badet. Gick bra som vanligt. Nu hoppar han i från kanten själv och är nog mer under vattnet än över, vår lilla fisk =).
Just nu sover han gott i sin säng. Gick inte att hålla honom vaken på vägen hem idag. Får bli lite senare lunch helt enkelt. Får se om det blir en eller två sovningar för honom idag. Vissa dagar räcker det med en sovnign men oftast är det fortfarande två sovningar. Det beror lite på hur han sovit på natten också. Men de sista dagarna har han sovit riktigt bra. 12h sömn är inte ovanligt och inte behöver man gå och stoppa i någon napp. Superskönt!

När lillen vaknat och vi har ätit lunch så ska vi på dejt med en kompis och hennes barn. Vi bestämde att vi går en sväng istället för att träffas hemma hos någon. Jag har magsjuka på mitt jobb och hennes barn var snogiga och hostiga, så vi tar det säkra för det osäkra så vi inte smittar ner varandra. Risken är ju mindre när man träffas ute. Leka i lekpark är ju också kul! Får passa på nu de sista (?) soliga höstdagarna innan snön kommer.

Nu hör jag en liten kille som vist har vaknat och sitter och leker i sängen. Ska gå in och pussa lite på honom.

Kommentarer
Postat av: Therese - Colins mamma

Ja, det blir ju ett orosmoment mindre här hemma i alla fall :) De är ju precis ÖVERALLT när de lär sig krypa och gå, hihi.



KRAMAR

2010-11-17 @ 14:44:51
URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese
Postat av: madde

filip är 6 1/2 månad:)vad roligt det måste vara när de kan hoppa själva

2010-11-17 @ 16:30:58
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0