Diet

Alexander går på diet, eller diet och diet. Han får inte äta något med fullkorn och han får inte äta något med lactos. Vi ska testa i ett par veckor för att se om hans mage kommer iordning igen. Han har nu varit dålig i magen i ca 6 veckor. Blöjbyten hela morgonen är mindre kul. Framförallt när det börjar vid 3-4 tiden på natten. Inte kul för varken Alexander eller oss. Men nu har vi äntligen fått lite hjälp med vad vi ska göra, så vi hoppas på resultat.

Dieten började igår så vi har fått inhandla lite lactosfria produkter och en ny välling som var baserad på majs istället för fullkorn som den förra. Den var dock supergod enligt Alexander, så det var skönt. Var lite nervös över om han inte drack den, vad man skulle göra då, men som sagt, inga problem. Lite mer problem med maten. All mat som vi har till honom i frysen är det någon form av lactos i, så nu är det bara till att ställa sig vid spisen och göra ny mat.
Dagens mat som vi gjorde idag, lax i ugn med en kall sås till, var verkligen ingen favort. Eller rättare sagt, han vägrade att äta den, superäcklig enligt honom...

Kommentarer
Postat av: Evelina

Håller tummarna för att ni kommer märka skillnad!!

De är ju så känsliga de där små magarna.



Tack för dina fina ord gumman, vad söt du är :-).



Många kramar!!

2010-11-02 @ 22:22:49
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0