Första snön

Oj oj, jag som igår skrev att snön gärna får vänta lite. Det gjorde den verkligen inte. Bara några timmar efter så började det snöa och det har legat kvar hela natten. Bara att gilla läget. Det blir ju väldigt ljust och fint ute.

Idag på morgonen hade vi drygt 1 dm snö ute. Såklart var jag och Alexander sugna på att gå ut och leka lite i snön på morgonen. Det är så kul för det är första snön som Alexander kan leka i, är medveten om.

Han tyckte det var lite konstigt när allt var vitt ute. Han drog lite i grenarna på buskarna och då rasade snön ner, märkligt det där tyckte han =)





Lite småskeptisk som sagt ;-)

Bilder: Jag

Efter uteleken åkte vi ner till stan för att träffa de andra mammorna och barnen i föräldrargruppen. Kan säga att det blev en låååångsam tur i bilen ner. Inte kul att åka på sommardäck på isgata som det var ute. Men vi tog oss ner till slut.
Det blev en lång och härlig promenad i det soliga vädret. Det är så vackert ute när solen lyser på de snöklädda träden (ja jag erkänner, det är fint med snö).  Sen lunchade vi tillsammans. Mycket trevligt.

Nu är vi hemma igen hos David som fortfarande inte är pigg, men på bättringsvägen iaf. Tror jag ska försöka få med honom ut en sväng sen så han får lite luft ;-)

Måste också hitta en vintermössa och en fuskpolo till Alexander. Har varit överallt känns det som, men det är slut slut slut. Hallå, vinern har ju knappt börjat...


Kommentarer
Postat av: Kusin Jullan

Oj redan snö som ligger kvar! Vi hade lite snö idag här i GBG men inget fint snö täcke som la sig på gatorna, det blev mer slaskigt på gatan sen när regnet började ösa ner. Så fina bilder! Kram!

2010-10-21 @ 20:30:25
Postat av: Anonym

Oj redan snö som ligger kvar! Vi hade lite snö idag här i GBG men inget fint snö täcke som la sig på gatorna, det blev mer slaskigt på gatan sen när regnet började ösa ner. Så fina bilder! Hälsa David en krya på sig kram!

2010-10-21 @ 20:31:06
Postat av: Kusin Jullan

Oj redan snö som ligger kvar! Vi hade lite snö idag här i GBG men inget fint snö täcke som la sig på gatorna, det blev mer slaskigt på gatan sen när regnet började ösa ner. Så fina bilder! Hälsa David en krya på sig kram!

2010-10-21 @ 20:31:39
Postat av: Evelina

Haha ja ni har ju lite mer snö än oss! Fast det har snöat hela kvällen här nu så det kanske ligger så mkt här nu också ;-)

Söt han är i snön!!



Kram

2010-10-21 @ 22:18:08
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Therese - Colins mamma

Kan tänka mig att det måste vara väldigt jobbigt när de är sjuka som riktigt små, de är ju extra ömtåliga då...



Ja, han verkar må bättre så det är skönt! Man oroar sig för precis ALLT som mamma tycker jag :) Vilken söt liten kille i snön. Här blåser det storm!



KRAM

2010-10-22 @ 11:52:00
URL: http://hostherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0