Städ-dag

Eftersom David legat däckad i två veckor nu så har det blivit lite si och så med städningen här hemma. Det har inte riktigt funnits tid och lust för den tråkiga sysslan. Men nu var det verkligen behövligt.

David tog med sig Alexander och åkte till farmor och farfar för att hälsa på, då fick jag lugn och ro och kunde städa ifred. Så nu kan man sitta och dricka sin cola och äta lite godis med gott samvete när golven är torkade och det är dammfritt här hemma =)

I morgon bär det av till Jönköping för att fira min systerdotter som fyller fyra år. Vi tvekade in i det sista om vi skulle åka då Alexander igår började bli lite snuvig. Men de var lite smårossliga i Jkpg också så då bestämde vi att vi åker. David tycket inte att det varit så farligt med snuvan idag så det var skönt. Det är värst på morgonen och kvällen.

Det är mycket kalas de kommande helgerna nu. I morgon är det Alicia som fyller fyra år, nästa helg ska vi fira mamma lite i förskott (hon fyller den 13 nov.) och den 20 november är det storkalas här hemma då en liten prins fyller ett helt år! Helt otroligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0