Tidig morgon

Dagen började tidigt idag vilket den gjort de senaste veckorna nu. Mellan fem och sex tycker lillen att det är morgon. Vet inte varför vi har kommit in i den lunken men inte så mycket att göra. Hålla honom vaken längre på kvällen hjälper inte, inte heller att minska sovstunden på dagen. Detta resulterar bara i en mycket missnöjd liten kille. Jaja, förhoppninsvis går vi tillbaka till att han sover till sju snart igen.
Det kan ju vara dessa eviga förkylningar som avlöser varandra som går att han har svårare att sova...

Men eftersom dagen började tidigt så var vi nere på bokrean på förmiddagen och kikade lite. Tyckte inte att det var så mycket i självaste bokaffären men på Maxi fanns det en hel del. Köpte några olika böcker till Alexander. Valde både böcker som är roliga för honom nu och böcker som han kan ha när han blir lite större.

De hade också lite olika dvd-filmer för 29kr/st så det fick följa med en Bamse, Pettson & Findus, IceAge och IceAge 2 hem. Kommer bli roligt sen när han vill börja kolla på film + att det är bra att ha lite barnfilmer om man får besök (Alicia kom å hälsa på!).

David ringde precis och sa att han fick jobba över idag. Tråkigt. Får se vad jag och Alexander ska hitta på då. Är det lika fint väder ute när han vaknar så blir det nog lite utelek. Han älskar verkligen att vara ute. Dock får det inte vara -17 som det var idag när vi gick upp...

Kommentarer
Postat av: Evelina

Haha vi har ju exakt samma sömn"problem"! Det är som sagt bara att gilla läget, snart kanske det vänder igen (förhoppningsvis!).



Kramar

2011-02-23 @ 18:02:40
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Michan

Men vad avis jag blev det var ju jätte bra filmer för det priset, älskar nya barn filmer så JAG slipper se samma igen och igen :)

Kram

2011-02-23 @ 18:55:50
URL: http://www.michaela-michan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0