Mitt i veckan

Så var det onsdag igen. En härlig vårig onsdag. Idag ska det äntligen planteras i krukorna utanför huset. Får bli när lilleman vaknat, han tycker så mycket om att "hjälpa till" när man grejar med något.

Vi var lite senstartade på morgonen idag. Har väl aldrig hänt att jag skrivit det innan. Men den här sommartiden har verkligen ändrat om på sovrutinerna här hemma. Ska väl inte skriva för mycket för det ändras ju så fort, MEN vi har en liten som sover mycket längre nu i alla fall. Efter att ha vaknat vid fem i ett par månader nu så har han sovit till halv sju de senaste dagarna. Idag sov han till och med till fem i halv åtta. Helt otroligt!

Ja snart är det helg igen, men helgen som gick var super. Var barn och man- fri i lördags. Åkte till Jönköping själv och träffade ett par gamla studievänner. Det var aldeles för längesedan vi träffades men vi hade så kul.
Passade även på att gå en sväng på Ikea och köpa några hyllor till Alexanders rum, så nu är det lite mer ordning på leksaker och böcker.

Nu kommer David hem på lite lunch. Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Linda

Gamla o gamla vet jag inte :) men det va väldigt trevligt att träffas i af...vi måste försöka få till en träff till innan sommaren!

2011-04-03 @ 10:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0