Söndagstrött

Sitter i soffan och slappar. Vi har haft en mysig eftermiddag med goda vänner. Vi har grillat och ätit riktigt gott. Ja grillat är verkligen så gott. Idag blev det fläskfilé, majskolvar, champinjoner, potatis/morot/broccoli/rödlöksblandning i ugnen och sallad och goda såser till. Ja inte att förglömma vitlödsbrödet! Vi gick in i matkoma efteråt allihopa, eller ja vi vuxna då, barnen lekte på som aldrig förr. De som var hos oss hade en dotter på snart 5 år och en kille som fyllde 1 förra månaden så det var fullt röj. Härligt.

Den kommande veckan är det fullt upp - igen. Även denna (som förra) veckan har jag två kvällar på jobbet som jag måste gå på. David ska på kurs torsdag till fredag i Borås så både A:s morfar och farmor har fått ta semester från sina jobb för lösa barnvaktsproblem för oss. Tack för att ni är så snälla och ställer upp! Det är verkligen lyx att ha både mormor/morfar, farmor/farfar så nära.

Känner att det snart är dags att gå och lägga sig efter en härlig dag. Känns skönt att krypa ner i sängen när man vet att huset är nystädat, köket upprensat efter kalaset och nya lakan är bäddade i sängen. Mmm kommer sova gott. Hoppas du gör detsamma!

Kommentarer
Postat av: Martina

Till Borås minsann? :)

Blir så sugen på grillat varje gång jag läser om det, om man skulle ta och köpa sig en elgrill kanske... Fast det är ju inte riktigt samma sak men ändå... :)

2011-05-01 @ 22:22:43
URL: http://maartinaa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0