Problemet löst

Våra vinterklädesproblem till Alexander löste sig snabbt. Efter en runda på stan idag bestämde vi oss ganska snabbt för Kappahls kläder. Det blev både overall och jacka därifrån.
Sen det där med storlek. Man kan ju aldrig veta hur mycket han drar iväg i längd, men det ska ju räcka ända till mars-april. Men det blir nog bra.

Ett par suddiga bilder från ikväll. Snyggaste outfiten med pyamasbyxor och strumpor till ;-)


Kommentarer
Postat av: Sofia J

Tjusigt :)

2012-08-24 @ 10:48:15
Postat av: Madde

Tack för att du kommenterar på min blogg! Mycket uppskattat och blir roligt att skriva då. Och förlåt att jag är sååå dålig på att kommentera tillbaka! Hoppas allt är bra. Kram

Svar: Det är bara kul att läsa om vad du har för dig nu för tiden =) Försöker komma ihåg att kommentera ibland. Men som du skriver så är man lite dålig på det.Kram!
Helena

2012-08-28 @ 15:58:02
URL: http://www.madde86.blogg.se
Postat av: Mandy & River - I väntan på liten nr2.

Åh så fint.. Jag ska absolut köpa mössorna till River jag också :)

Svar: Tack igen =) Stjärnor är verkligen superfint på barnkläder, ja på det mesta faktiskt!Den blåa mössan köpte vi på Kappahl och den röda mössan är ett märke på som heter Kola Design från Rossö Orust. Köpte den på babybarnmässan i Gtb. Har en likadan till lillA fast limegrönt med vita stjärnor. (http://www.koladesign.nu)
Helena

2012-08-29 @ 17:55:57
URL: http://mandyyss.blogg.se/
Postat av: Martina

Snygging där! Har insett att jag är tokig i stjärn-mönstrat och just Kappahl har ju mycket sånt. Så stor tumme upp för mössorna! :-) Och resten också så klart!

Svar: Ja jag oxå, stjärnor är så snyggt!!!Det är bara den blåa mössan som är från Kappahl, den röda köpte vi för längesedan på en babybarnmässa i Gtb. Annie har en likadan fast limegrön med vita stjärnor. Såg att de hade en hemsida; http://www.koladesign.nu/
Helena

2012-08-30 @ 07:44:09
URL: http://maartinaa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0