Lyckat

Det var ett lyckat kalas med alla 1-åringar. Det blev sex barn då en inte dök upp. Vi åt god tårta som Carolina hade gjort, Alexander fick inte smaka för det var vanlig grädde på och inte laktos. Men han gillade ju verkligen inte tårtan i lördags, haha. Pepparkakan var dock jättegod =)

Vi hade paketlotteri där alla hade tagit med en liten present var och sen lottade vi ut dem så alla fick ett var. Alexander fick en liten kartong med duplo. En gubbe och en liten gris. Perfekt! Han fick lite duplo i födelsedagspresent också och jag vet att han kommer få i juklapp. Vi har inte öppnat det än, tror vi väntar lite, han har så mycket annat nytt just nu.

Efter paketöppnandet (som föräldrarna tyckte var roligare än barnen) så blev det massa lek. Ja det var ett lyckat kalas. David var med och han tyckte det var så kul att se alla barnen då han inte sett de flesta sen de bara var små små bebisar. Tänk vad mycket det händer på 1 år!

Efter kalaset åkte vi en snabbis till Karlssons och köpte några julstjärnor så nu har vi till alla fönster. I morgon ska det adventpyntas här hemma! Köpte också lite pyssel till kransen på dörren och till adventsljusstaken. Kommer förhoppningsvis bli bra.

Alexander som bara sovit en sväng på förmiddagen var riktigt trött när vi kom hem men vi lyckades hålla honom vaken till lite efter sju så nu gissar jag att han sover som en stock i sin säng. Har inte hört ett ljud från honom.

NU ska jag ta tag i att plocka upp Alexanders saker för det blev inte något med det innan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0